TUGGUMMI FREAK 24/7?!

Jag är såå sjuukt sugen på tuggummi numera. Har blivit ett riktigt tuggummi freak de senaste månaderna. Det är väl inget dåligt då det är bra för tänderna i alla fall det som är sockerfritt. Nog om tuggummi nu.

Idag är det en månad kvar tills jag åker och jag är såå jävla förväntansfull. Vill såååå att tiden ska gå fort så jag får åka. Såg nyss också att EMA kommer hållas i år i Frankfurt, Tyskland nån gång i början av November och jag kommer hem den 29 Oktober, fan har jag kanske chans till att kunna åka dit ner och se showen live om man hittar biljetter så att säga + hotell och billigt flyg. Men vill så sjuuukt gå på det och helst i Tyskland. Fan vad kul det vore får nog se hur det blir med det. Det löser nog sig!

Tränat som ett freak idag 40 minuter kondination och 30 minuter styrka, tagit bort många armmaskiner som jag inte får träna nu när jag har en inflammation i handleden som inte gått bort även om jag ätit inflammatoriskt i 10 dagar, får panik vill att handen ska bli bra tills jag åker, har i alla fall fått tid hos Wallman nu på fredag!


Kommentarer
Anonym säger:

Haha, Tror många fick upp ögonen för hans namn. Men jag tror det är sant :-) Man kan ju heta vad som helst nu för tiden!

2012-03-14 | 01:19:38

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback