I BEEN BROUGHT DOWN TO MY KNEES,

Om 38 dagar åker jag!!! Är riktigt taggad, inte riktigt säker på att jag räknade rätt med dagarna men aja strunt samma. Åker om ungefär lite mer än en månad. Har redan börjat planera packningen med en av dom som jag åker ner med. Eftersom det är så lite i maxvikt 20kg, för att vara borta i 6 månader är det lite för mig. Plus ingår fri bagaget och datorväskan, då blir det fan lite. Så sampackar med en jag åker ner med, så får vi gå och storhandla när vi väl är på plats där nere. Haha, mindre viktiga saker som man struntar i och packar ner så får man mer plats av skor och kläder. Smart tänkt där va!!

Har massor av saker och fixa på stan imorron + träning som jag ska hinna med! Ska fan börja ta C-vitaminer och annat skit som motverkar förkylningar så jag någon gång kan komma igång med träningen innan jag åker.

Har jag föresten sagt att jag hamnat i en Cher period nu? Liksom sitter varje dag och lyssnar igenom hennes låtar på Spotify och är helt förälskad i den här låten nedan. Texten, videon och Cher allt är så himla perfekt så man blir tårögd. En av mina favorit låtar.Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback