CASEY PATRIDGECasey Patridge Casey Loza joins the all-star lineup at  OK! Magazine's Hollywood Sexy Singles Party at Lexington Social House.

Casey Patridge TV personality Casey Patridge attends the Ok! Magazine Toasts Hollywood's Sexiest Singles event at the Lexington Social House on April 14, 2011 in Hollywood, California.Sitter och kollar igenom Audrina Patridge serie på MTV eftersom jag har försökt och sova i 2 timmar utan resultat så det blir sitta uppe nu hela natten ingen idé och gå och lägga sig för jag vet att jag kommer inte vakna av klockan vid sju då det är under min sovtid 4 timmar. Är helt seriös om jag inte sover mer än 4 timmar då vaknar jag inte. Som ett exempel om jag skulle gå och lägga mig nu vid kl 04 tiden och jag ska upp kl 07, så är det bara 3 timmar sovning som jag inte kommer vakna av för jag sover för djup och hör inte ens av mitt alarm som ligger på mitt nattduksbord vid sängen även om alarmljudet höjs för varje gång så det blir jätte högt så vaknar jag inte. Och jag som ska på möte imorron kl 10 så kommer jag missa det och det vill jag inte riskera. Får dricka massor av caffe och sen skippa träningen om jag inte skulle orka får köra lite styrketräning hemma istället.

Kollar igenom flera avsnitt av Audrina Patridge serien som jag följt lite av på tv. Tycker faktiskt att Audrinas syster Casey Patridge är mycket finare och snyggare än Audrina själv. Om jag skulle bli pånyttfödd så hoppas jag att jag ser ut som Casey, så jäkla coolt med tatueringarna och allt. Love it!! Tycker att sleeve tattueringar som hon har på armen är assnyggt är själv lite intresserad av det men skulle nog inte våga göra en sån tattuering. Kanske nere i Cypern vem vet?

Nu ska jag fortsätta glo på serien och fixa naglarna inför fredag då det blir party!!!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback