BLUE VILLAGE NAUSICAA BEACH

Fick bekräftat igår kväll att jag har fått jobb på hotellet "Nausicaa Beach Hotel" i Cypern som servitris. Egentligen blev det inte riktigt det jag hade önskat om då jag ville ha nått hotell i Ayia Napa, men det här hotellet ligger bara 1 mil från Aiya Napa och det finns som tur är bra bussförbindelser dit som går dag som natt så man kan åka dit nån kväll och festa då man såklart har ledig dag efter. Åker inte iväg för att festa egentligen utan för att jobba och klara mig på egen hand och lära mig och bli mer självständig och detta är något jag också brinner mycket för. Hotellet är riktigt vackert och är 4-5 stjärnigt och för barnfamiljer mest och gästerna kommer mest från Norden, lite tråkigt faktiskt vill ju egentligen ha mer gäster från Europa och träna mer på engelskan men får istället snacka engelska med de andra utländska arbetarkollegorna. Så det löser sig. Finns massa karokebarer,restauranger,några nattklubbar och massa shopping där så det är jag väldigt glad över. Ska såklart sjunga kareoke och shoppa massa.

 Är riktigt taggad på att få åka och vill bara ha April nu så jag kan åka. Detta känns så rätt och jag är inte ett dugg nervös utan bara förväntansfull och lycklig!

Blue Village Nausicaa Beach - Bild 29

Blue Village Nausicaa Beach - Bild 31

Blue Village Nausicaa Beach - Bild 32

Blue Village Nausicaa Beach - Bild 38

Blue Village Nausicaa Beach - Bild 39


Kommentarer
Mia säger:

Omg! Grattiiiis!! Hoppas du får det jättebra därborta! :D Är så coolt att du vågar åka iväg och följa dina drömmar! You go guuurl! <3

2012-01-29 | 10:13:25
Bloggadress: http://miijau.blogg.se/
eve säger:

längtar tills jag förhoppningsvis kan åka och hälsa på dig! :D kommer bli awesome!

2012-01-30 | 20:58:39

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback