RAMMSTEIN \ 17/2 2012 Ericsson Globe,

Har två konserter och skriva om som jag vart på nu i helgen. En på fredag och en på lördag.

Var på Globen med min pappa och såg Rammstein live. Vi hade riktiga bra sittplatser på läktare B. Kan bara säga att det var helt klart den bästa konserten jag vart på i mitt liv. Allt var så utmärkt planerat och de hade pyroteknik till max. Introt var så grymt när man såg att en stege åkte ner över publiken till en liten plattform och då tänkte man att grabbarna skulle komma in på den men de kom istället in genom en av ingångarna från läktare A som var mitt emot oss. De gick nerför trappan iklädda i forntids kläder, och en av dom bärde en fackla med eld och en svensk flagga och musiken som de gick till var sååå grymt att jag fick rysningar. Ångrade lite där att man inte fick tag på biljetter på läktar A. Men huvudsakligen att vi fick biljetter och såg dom live. Fick faktiskt väldigt bra bilder trots att jag som är helt trögfattad hade glömt och ladda min kamera kvällen innan så batteriet dog snabbt ut och min mobil har ingen alls bra kamera och videokvalité så det fick duga men ska verkligen tänka på det tills nästa gång jag ser dom.

Fick höra massor av mina favoritlåtar som "Du Hast", "Sehnsucht", "Mein Teil", "Buck Dich" och "Mutter" m.m. Men måste jag välja en låt som gjorde kvällen så var det lätt "Du Hast" för publiken var så sjuuukt taggade och sjöng med. Vet inte hur jag ska förklara varför den låten gjorde kvällen men det är helt enkelt publiken kom ihop och blev ett med bandet och det kändes verkligen med den låten.

Gillade hur Till(sångaren) hade på sig jätte änglarvingar under "Engel" låten och sen brann det längst ut på vingändarna. Såg så vackert ut och fan att jag inte kunde ta bild på det. Jag vet inte vad mer jag ska skriva om konserten det var så sjuuukt mycket coolheter som hände. Så avrundar nog nu med och säga att jag har blivit ett ännu större fan nu efter konserten än förre. Nu ikväll spelar grabbarna i Oslo och hur sugen är man inte på att dra dit egentligen eller dra till Köpenhamn men det är säkert redan slutsålt. Nästa gång ska jag nog ha ståplats eller sittplats på läktare A.

Just ja måste bara skriva en sak. De hade en uppblåsbar båt som Flacke(Han som spelar synt) satte sig i och åkte runt bland publiken som höll upp båten med händerna. Hur coolt är inte det?

Ångrar att jag inte köpte en av deras Rammstein hoodtröjor, hittade en svart med deras bandnamn på armen för 650:-. Men tänkte att jag kan lika gärna skicka efter en billigare men hittar jag den nu då? Nej, faaaannn!!! Som man bäddar får man ligga asså. Men håller tummarna att den kommer ut så man kan skicka efter den.

Förbandet var ett svenskt hårdrocksband som hette Deathstars. Riktigt bra band.


Insläppet, vi råkade sätta oss på fel plats, vi hade 2 rader upp plats. Slapp stången som irriterar mig på typ alla bilder.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback