CHERRYTREE RECORDS CONCERT \ 18/2 2012, GLOBEN,

Var i lördags på ännu en konsert med Cherrytree Records som ett skivbolag heter i USA. Där de hade med sig artister som Far East Movement, LMFAO och egentligen skulle någon artist som heter Coliette Carr vara där med men vet inte varför hon inte dök upp för det var en kille från New York där för hennes plats istället. Det gjorde väl inget att hon inte var där är ändå inget fan av henne alls.

Åkte väldigt tidigt till Stockholm med Natta för att hinna gå runt lite på stan innan och fixa massa inför kvällen och checka in på vårt hotellrum på Scandic. Vi fick ett jätte fint rum med två sängar i. Ett skit fint badrum med stora speglar, bra för sminket. Åt en jätte god thaibuffé innan som var riktigt dyr men det var värt vartenda öre, så gott var det. Efter incheckningen på hotellet var det dags och göra iordning sig smått och börja blanda drinkar och tagga FEM & LMFAO låtar. Blev lite runda runt fötterna kan jag ju säga. Jäkligt pissnödiga med, haha!

Vid åtta taget rörde vi oss mott tunnelbanan och åkte mot Globen för att stå i en lång inträde kö för att sedan hamna längst fram åt vänster vid scenen. Helt underbart att man egentligen inte behövde köa nått alls men ändå fick väldigt bra bilder på artisterna. Först ut var killen från New York, så sjuukt dålig han var. Efter han dök Far East Movement fram på scen och drog av massa av deras grymma hitlåtar som "Like A G6", "Rocketeer" & "Girls On The Dancefloor". Har aldrig varit så into deras musik som jag blev efter och vid konserten, de var så sjuuukt grymma. Har fått ett till favoritband.

Efter FEM hade uppträtt blev det en lång paus innan LMFAO började och då passade jag på och köpa mig en "I am sexy and i know it"-vit t-shirt. Har alltid velat ha den tröjan, den är skön den. Efter typ ett par minutrar som kändes som en halvtimme minst började LMFAO inta scenen eller i alla fall en av medlemmarn Redfoo för SkyBlu hade gjort illa sig eller nått så han kunde inte vara med och framföra. Vad ska jag säga om deras framträdande? Har aldrig dansat så mycket och sjungit med så mycket som jag gjorde då. Man blev så taggad av låtarna och de spelade flera massa andra låtar som man minst skulle ana att de skulle framföra som "Gettin Over You", "I am Not A Whore", "I´m In Miami Bitch" och "Shots". Utöver de spelade dom "Sexy And I know It", "Party Rock Anthem", "Champagne Showers"och "Sorry For Party Rocking" m.m. De wackade wickade på låten "Sexy And I Know It", sjuuuukt häftigt och coolt och se det. Om jag måste välja den bästa låten jag fastna för så var det "Iam Not A Whore", älskade när de sjöng den versen så kom den meningen upp på DJ båsens sidor, ashäftigt och stämningen var riktigt cool. Kan helt enkelt säga att de bjöd på en jädrans show och det var hur amazing och roligt som helst. Är helt lycklig över att jag sett ett av mina favoritband live. Skulle lätt gå på dom igen om de kommer tillbaka, eller se dom utomlands. Helt klart värt alla pengar!!

Har såklart flera bilder men orkar inte ladda upp flera, kan göra det någon annan gång.Kommentarer
mia säger:

Omg ni verkar ju ha haft det askul därborta!! :D Hahah gillade lösningen av den kylda spriten!(y) Awesome! xD <3

2012-02-22 | 11:20:48
Bloggadress: http://miijau.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback