STOCKHOLM

Var idag i Stockholm och hade en familjedag som bestod av god mat, fika och shopping. Kom hem med ett par hundralappar(tusenlappar?) mindre men hittade så jäkla mycket snygga plagg till hösten m.m. Visar upp plaggen imorron, ikväll orkar jag inte. Hade som sagt en jätte mysig och trevlig dag med familjen och man såg även jäkligt snygga killar som man bara ville gå fram till och ge sitt nummer till. 

Nu sitter jag framför datorn och lyssnar igenom Adeles senaste album och jag har verkligen fastnat för hennes singel "Someone Like You", så jäkla fint budskap och man kan verkligen relatera till låten. Hon sjunger helt fantastisk bra och den kvinnan ska jag se live nån dag, så är det!!

Så Elin nu har jag uppdaterat detta inlägg åt dig!!

Uppdatering om gårdagen då jag var på fest och firade Krolle med Gina, Alexandra, Jack och Tim. Hade skit kul, träffade på lite nytt folk sen dök flera av ens vänner upp så det var trevligt. Blev lite småfull dock men det gjorde inget hade fun fun fuuun("friday" parodivideon rösten!). Känner inte av nått av drickandet idag, tur det!

Nu ska jag fortsätta moffa lite smågodis och se på reprisen av Big Brother!
Tschüss!
Kommentarer
Camilla säger:

Svar: eller hur! Längtar jättemycket :'DÅhh, jag vill också shoppa i Stockholm!

2011-09-04 | 16:30:55
Bloggadress: http://straighttovideo.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback