Jamin's Downtown Disney Flashmob Proposal


Så vill jag att min framtida man ska fria till mig, så sött!


LÖÖÖÖN!!!!!!!!!!!!!!!

Fick lönen idag, whoohoo! Så nu ska det shoppas lite på CDON. Måste skicka efter "Just Shoot Me" serien men det finns inte, fan! Blir ändå och skicka efter lite roliga filmer.

Sen blir det läggdags, nattinatti!


IMOGEN HEAP


Det är något med den här kvinnan och låten, så vacker version!


Michael Forever Tribute Concert - October 8
Lite Aviation's Night of Luxury - October 13

Så sjuuukt vaacker!!THE READER


Underbar film, den går nu på 4:an. Underbara skådespelare och handling!


LIFE FINDS THE WAY

Livet ränner på som det ska, visst har man haft bättre dagar och mått bättre men gjort är gjort, blev lite för mycket dricka för mig i fredags och är fortfarande bakis än idag. Värsta fyllan hittils, blir förfest + utgång nu på fredag igen men blir lugnare med drickandet, vill kunna gå ut till krogen och dansa och må hyfsat bra nästa dag. Men gjort är gjort och man lär sig av sina misstag.

Gå in på något mer intressantare jag har äntligen börjat förstå vad jag vill göra med mitt liv, vill leva och följa vad jag vill göra med mitt liv, för det är ju jag som lever det och ingen annan. Vill jag bli bartender, Make-up artist eller jobba som intervjuare på MTV så ska jag väl få kämpa till och nå dessa resultat. Visst det är väl inget man jobbar med i hela livet, men ändå testa på det vore roligt. Vem har sagt någoting om att något annat jobb kommer man jobba med i hela livet. Blir så trött på när vissa säger "Men det är ingenting och satsa på i längden!" men vadå det kanske det är? Jag kanske vill jobba med det i hela mitt liv. Det kanske är mitt call? Det vet jag ju inte förän jag har testat det. Bara för att andra inte tycker det är något roligt så behöver de inte försöka få mig och ändra uppfattning, jag är ung och jag borde följa mitt hjärta och huvud och tänka på vad JAG vill göra och inte vad ANDRA vill att jag ska göra. Det är mitt liv och jag gör vad jag vill med det om de besluten inte skadar andra eller mig själv annars så gör jag vad jag vill.Wall To Wall, Umbrella & Kiss Kiss


Är förälskad i framträdandet, så grymt!


ONE DAY IT WILL ALL PAY OFF

Jag är väldigt glad idag för att vara en söndag, ovanligt men riktigt bra. Dagen har bestått av lite taccomys med mig själv, älskar och ha ensamma filmkvällar med mig själv och skämma bort mig med spabehandlingar som jag har hemma. Förhållandet med en själv är något som jag värderar högt och för mig så betyder det mycket, därför jag gillar och vara ensam och se på film. Städat och gått igenom massa av mina saker så nu känns allt mer renare nu när jag har sorterat bort mycket papper och sånt gammalt skit som skolpapper, förstår inte varför man ska spara på det, visst vill man ha det som minne men tar det sån plats i skåpet så åker det med i sopporna direkt. Skickat iväg lite mail angående jobb och jag håller tummarna för ett litet projekt ska gå igenom nästa månad, skulle bli så awesome. Får tyvärr inte berätta än vad det är för det är inte säkert än.

Måste skriva av mig lite angående utgången i fredags, var på förfest hos Eve med Emma, Linn och Towe. Hade skit kul trots att det blev nyktert för mig då jag gick på medicin som jag fortfarande gör, tar sista tabletterna imorron sen ska allt vara bra. Sen fortsatte kvällen på Brasse där vi dansade och det blev lite för mycket strul för vissa, haha! Hade ändå riktigt roligt och det bevisar att jag kan ha kul ändå även om man inte dricker, är man lika galen som jag så går det, haha! kvällen var skit kul trots lite konstiga raggningsrepliker från en Stockholmare och en skit taskig kille som stod i garderoben. Längtar tills näst nästa helg då det blir utgång för att fira Emma och att Elin är hemma från USA, whooohooo!!

Nu blir det mer jobbsökning som gäller och en kopp te, tills Gustavsson 3 trappor börjar. Följer någon av er det med?


Btw visste ni att jag var en av huvudkaraktärena i "Blades Of Glory"? ;)

VERDAMMTE SCHEIßE

Jag mår riktigt skit, känner verkligen inte för att fortsätta på dieten trots att det är första dagen. Känner inte att det är något idé och fortsätta och må skit i ett par dagar. När man inte kommer orka träna och så på grund av att man inte får i sig så tillräckligt med näring. Det är det som suger, annars hade jag följt den helt, men träningen är något jag vill få ork och kunna gå dit och träna varje dag. Orkade inte ens cykla hem från stan idag och det är inte OK. Egentligen tror jag inte ens på diet men ville testa på det. Men jag har insett idag att jag egentligen inte är någon diet människa, jag vet att jag kan men jag är ingen som kan följa samma mat programm hela tiden och riskera att må dåligt då står jag hellre över. Men kommer ändå äta rätt och slippa kolhydraterna och äta mer grönt och det nyttigare allternativet tillsammans med träning, då kommer jag lyckas det vet jag!

Grapefruktdieten kan slänga sig som fan åt vägen för dig orkar jag inte med!!!

CLEAN THE ROOM

Dagen har beståt av jobb från 8-15, sen blev det en liten promenad efter det. Har nyss ätit min diet mat tillsammans med min familj som åt något annat gott, jobbigt! Nu måste jag fixa och städa mitt rum som ser ut som ett enda walk in closet, det ligger kläder överallt. Fick även hem paket från Nelly idag(HAPPY FACE) som bestod av två skit snygga klänningar. Helt kär och de passade också blir nog ha på sig någon av de två imorron då det blir utgång med mina tjejer. Blir dock nyktert tillstånd då jag går på diet och äter pencilin. Men det gör inget för man har ändå lika roligt.

Dags och städa rummet, nu ska det bli snyggt och rent!


DIET DAY 1- HARD AS HELL

Är precis vad det är Hard As Hell att följa den här grapefruktdieten. Började idag och smart att jag börja innan helgen hade nog varit lite smart om jag började istället nu på måndag men nu när jag ändå är på gång så kör jag hårt. Känner redan av bieffekter (eller vad det nu heter) som trötthet och huvudvärk, inte bra inte men får se om det går över om ett par dagar annars är det inte värt och fortsätta. Men målen är lätta och komma ihåg och det som står i menyna på dom blir man ändå mätt av, så det är huvudsaken det. Sätter mitt mål på 10 dagar med dieten men känner jag mig fortfarande som jag gör nu så blir det nog bara 7 dagar, men men ska göra mitt bästa.

Älskar grapefrukt, känner att jag kommer bli galen i den frukten sen efter.......NOT!


BJÖRNES MAGASIN


Älskar den här parodin på Björnes Magasin.
"Meen vafaaaeen, det går ju inte och rita av dig!"


NAAW GULLUNGAR!


Stoltenberg holdt tale til minne Utøya-ofrene


Det här talet blev jag för första gången jag hörde det så rörd så att jag blev tårögd, så himla fint tal Stoltenberg har gjort. Det kommer verkligen från hjärtat. Blir ännu rörd lika mycket nu varje gång jag ser videon. Kan inte fortfarande förstå att detta har skett, så hemskt att det inte går och förstå hur en enda person kan vara så grym och skapa ondska men ett citat jag fastna för i hans tal: "Om en man kan visa så mycket hat tänk på hur mycket kärlek vi alla kan visa tillsammans!" Hur vackert och det stämmer ju, har aldrig sätt ett folk gå ihop så mycket efter en stor tragedi det är mänsklighet att alla finns och stöttar alla i hårda tider som detta. Mänsklighet!

VÄRLDENS BARN - SPREAD A LITTLE LIGHT


Vacker låt och Molly har blivit så duktig på att sjunga!


THE NOTEBOOK


DIETER

Har bestämt mig för att börja testa på lite olika slags dieter. Testar antingen Grapefruktdieten eller Rikshospitalets dieten. Beror på om jag tycker om grapefrukt, ska smaka det imorron på lunchen på jobbet sen får det avgöra om det blir den dieten. I alla fall så finns det redan schema uppskrivet för båda dieterna vad man ska äta och så. Man får bara följa dieterna i 2 veckor och inte längre, men jag testar och kör i 10 dagar och ser om jag fortsätter sen med 4 dagar till. Önska mig lycka till för detta ska jag lyckas med och förhoppningsvis går man ner 4-8kg på det här, det skulle behövas!


Så här kan en dagsmeny enligt Rikshospitalets diet se ut:

Frukost: En kopp kaffe med en sockerbit, en skiva rostat bröd utan smör eller pålägg.
Lunch: Två hårdkokta ägg med en skiva skinka och sallad.
Middag: Kokt broccoli, en tomat och en frukt
En meny enligt grapefruktdieten kan se ut enligt följande:

Frukost: En halv grapefrukt, en kopp kaffe eller te utan socker och mjölk.

Lunch: En halv grapefrukt, 2 ägg, gurka, tomat, sallad, vingerett gjord på vinäger, citron och örtsalt, en skiva rostat bröd och en kopp kaffe eller te utan socker och mjölk.

Middag: En halv grapefrukt, kyckling, tomat, sallad, vingerett gjord på vinäger, citron och örtsalt, en kopp kaffe eller te utan socker och mjölk.

grapefruktdieten


GOO GOO DOLLS


LET ME HAVE THEM
YEAAAHHH X3!!!

Nu är det färdigfixad och min blogg kan man numera hitta på arkenfjall.se och även om man skriver in arkenfjall.blogg.se så kommer man ändå till min nuvarande sida. Är så jäkla glad över att överföringen gick trots att jag inte alls är teknisk av mig med inställningarna, fick dock lite hjälp på traven. Done!

Kan berätta hur min dag sett ut, kom precis hem från trafikutbildning på Engströms. En typ 3 timmars kurs som man måste gå på innan man kan ansöka om allt det andra för att få börja övningsköra. Skönt att det är över, var inte så tråkigt för vi fick en sådan bra och rolig lärare som hade typ bästa humorn. Ser fram emot och få börja övningsköra snart. Vill att alla papperen ska gå fort och få skickas ut så vi kan få tillståndet att få köra nuuu nuu nuuuuuuu!!!

Nu ska min kväll bestå av film film film och mer film, mys på högnivå!!
Imorron börjar min diet btw, no kolhydrater på en månad till och börja med. Jag har fanimig bestämt mig för att klara av det och då ska jag göra det!


MIN LÖRDAGSKVÄLL...

Består av att ha skittråkigt och se på Pokemon avsnitt och få lite nostalgi från när jag var liten. Kommer ihåg att Jesper och jag gick upp varje lördag tidigt vid halv sju för att se Pokemon på tv och då satt vi alltid och åt av fredagens gottigheter. Haha, ja jag står för när jag säger att jag älskade Pokemon och även Digimon när jag var liten, nu är det inget jag egentligen väljer och se men kände för och bli lite nostalgisk ikväll så nu blir det flera Pokemon avsnitt på raken, haha!

The geek is in the house, geek geek eeehh ehhh stop geeking me, I am geeky! OH FUCK!


Arkenfjall.se

Snart så är jag inte registrerad som Arkenfjall.blogg.se utan har köpt ett eget domän så inom ett par timmar kommer jag finnas på Arkenfjall.se istället. Har aldrig gillat det vanliga namnet och plus att domän inte var så dyrt för ett år kostar det bara 99kr. Skönt med lite förnyelse med bloggen, känner för att fixa en ny header, men vet inte vad jag ska ha för bilder, vill ha lite mer party glatt på bloggen, som annars ser så tråkig ut.THEY TRY TO MAKE ME GO TO REHAB


LADY GAGA - JUDAS (LIVE GRAHAM NORTON)


HIT ME WITH YOUR BEST SHOT!

Är så stolt över mig själv att jag äntligen bokade tid för provträning på Nautilus på badhuset. Hade en personligtränare som gick igenom några av maskinerna och fixade ett styrketränings program åt en. Känner redan nu av träningsvärken, kul hur man kommer må imorgon men jag gillar och känna av träningsvärk för då känner man att man har kämpat och gjort ett skit bra jobb. Så nu ska jag teckna på Natilus i ett år och det blir inte så dyrt i månaden. Plus att det är värt det nu när jag ska börja träna 5 dagar i veckan sen börja på min diet också. Här ska man komma i form.

Belönar mig med lite internet shopping, bland annat klickat hem en pösig röd/svart rutig skjorta från H&M.

Tschüss alle!

BLOGGMINGEL

Kollade nyss min mail och såg en inbjudan till ett bloggmingel i Stockholm med massa drinkar och artister. Kul att man börjar få lite inbjudingar. Vet än inte om jag kan gå om jag jobbar då, men annars så skulle det var grymt och gå. Hoppas man får ta med sig en vän eller flera, skulle vara så roligt om man kunde få ta med sig ett litet tjejgäng dit.

Kan inte lägga ut bilden för den krånglar sig.
Tack till Tony och Lisa från Beautynista för inbjudan!


PARANORMAL ACTIVITY 3 - TRAILER


Yes, trailern för "Paranormal Activity 3" har äntligen kommit ut. Fan vad jag ska se den på bio när den kommer. Den här gången är filmen på tyska och handlar om Stefan, ja killen som ligger i sängen. Haha spöket vet jag fan inte vad det heter. Se och njut av "skräcken", haha!

EIN TAGEN WIR DIESEN

Dagen har beståt av shopping och lunch med Natta. Sen åkte vi hem och färgade mitt hår mockabrunt igen, funderar på och färga mörkrött till nästa gång eller svart, svårt val det där.

Sitter och är färdigfixad för en kväll med mami, vi ska nämligen på modevisning och äta italiensk buffé. Ska bli awesome!! Bajs bara att jag missar "Efterlyst" som går ikväll vid kl 21:00, ja jag erkänner det är ett av mina favorit program och jag följer det varje onsdag, tycker Hasse Aro är så jäkla cool! (Nej jag är inte sarkastisk utan tallar sanning!!!)

Imorron blir det gå tidigt upp för jobb, sen provträna på Natilus eller vad det nu hette.

Ha en skön onsdagskväll alla!


VOGUE COVER DEUTSCHLANDGLÖM INTE....

...tävlingen som är igång där ni kan vinna 20% på en valfrivara på HopeDesign. Mer tävlingsinfo hittar ni på tävlingssidan. Ju fler som tävlar desto lättare blir det och vinna, så skynda skynda så kanske just DU blir den lyckliga vinnaren!!! Här har du länken!FUCK EA

Kul att man har skickat efter ett The Sims spel från CDON.com och att koden bakpå häftet inte är rätt så man kan inte fullställa installationen och när man skickar mail om det till CDON så ber dom att man ska kontakta EA och länkar dit med. Sen för att man måste kunna få kontakta dom så måste man bli medlem som i mitt fall inte fungerar trots att jag fyllt i alla fält rätt, fyfan vad meningslöst! Hatar verkligen EA folket, de kan gå och spela ihjäl sig i sina egna fucking spel för nu är jag jäkligt förbannad på dom! Jag vill spela mitt The Sims 2 Djurliv nu nu nuuuuuuuu!!!!!!!!!

The Sims 2 spelberoendet på infall igen, OMG!