STUDENTKRYSSNINGEN 21/5 2011!

Var i lördags på studentkryssning med typ halva Eskilstunas befolkning kändes det som. Åkte med tjejerna dit och delade hytt med Elinvåning 9. Riktigt "lugnt" var det ju inte i korridoren, haha men det visste vi redan att det skulle bli massa fyllor och kaos! Hade skit kul på kryssningen dock så var matbuffén på kvällen inte så god men vafan det dög! Sen drog vi till taxfreen och handlade lite smått & gott till drickningen. Haha vi körde lite väl hårt, helt plötsligt stod jag och Emma ute på däck och sjöng "My heart will go on" och stod så där som Jack stod bakom Rose och höll i henne där längst fram, men vi failade lite för vi stod så där back i skeppet, haha!

Kvällen bestod hos förkrök hos personer och dansade på olika dansgolv, det var så kul!! Synd bara att kvällen tog slut så snabbt och jag somnade direkt när mitt huvud va på kudden!

Tack alla på Funcruisers och folket där speciellt mina underbara tjejer som var med och gjorde kvällen minnesvärd och en av de roligaste utgångarna ever!! Vill så tillbaka på kryssning igen!♥

Tog med mig kameran men orkade inte ta massa bilder, så får nog några av Elin sen som jag säkert kan få lägga upp, haha om de inte är allt för störda!!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback