Forever you´ll be strange, strange in your perfect world!Jag har väl inte gjort nått speciellt alls idag. Varit seg och trött efter gårdagen då det blev jobb och tjejkväll med mina favorit tjejer hemma hos mig där det bjöds på mat och fika och Melodifestivalen. Blev lite besviken på att Nicke Borg inte vann för han hade en grym låt och hans framträdande var galant. Synd bara att hela Sveriges befolkning har dålig musik smak och skickar alltid fel bidrag vidare, fyfan!! Fick också en väldigt trevlig present utav dom som kommer komma till används mycket framöver, haha! Har döpt den till Tom, naaw gulligt va? ;)

Idag vaknade jag och Elin kl 12, sen satt vi i köket och njöt utav vår feta frukost som bestod utav kladdkaka med grädde och hallon & vitchoklads muffins som vi fick ut av Mia (Tack sötnos, de var asgoda!♥). Sen har jag bara legat i sängen och kollat på film och suttit framför datorn. Rolig söndag det blev trots att jag hatar söndagar!
Btw så åkte Sanna nyss ut ur Big Brother, yes det gjorde väl inget, men ville att läraren Katerina skulle åka ut för hon gnäller tanimig fan hela tiden och säger att hon orkar inte längre med att vara kvar i huset och att hon tänker lämna huset och bla bla bla, ut med skiten säger jag bara och in med typ Nasse eller Nalle Puh till och med Ior skulle vara mer roligare att se på för de gnäller inte som fan i alla fall!!

Back to "Walk Of Dead" serien på tv11 nu, åhh älskar den serien har följt den sedan den börja, några flera än mig som följer den?

xoxo


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback