JAG HAR TAGIT STUDENTEN!!!!!

Om jag ska avrunda gårdagen då jag tog studenten, så var den helt underbar!! En av de bästa dagarna i mitt liv som jag alltid kommer bära med mig i mitt minne föralltid. Jag både såg och inte fram emot den dagen, då jag kommer sakna alla mina underbara klasskompisar i SPTS3A, vi var grymma vi va? Yes, och vi kommer fortfarande vara det i mina ögon föralltid. Det är med ett sorget farväl jag säger till SPTS3A klassen, den bästa klassen och jag är så tacksam över att jag hamna med alla er, ni alla har en stor plats i mitt ♥. Vi alla har ställt upp för varandra i vått och torrt och delat alla sorger då killarna lämnade vår klass, så vi blev en tjejklass helt, whoohoo Girlpower!! Jag vill tacka alla er i klassen som har vart med och gjort skoldagarna roliga och meningsfulla, att man orkar gå upp till skolan skittidigt för att träffa er alla och få ett leende på läpparna och dela ett gott skratt!!

Ni alla betyder väldigt mycket för mig och vi kunde inte bli en så bättre klass än vad vi redan var, synd bara att vi bara var klass i 3 år och inte längre. Jag avrundar här med och säga att jag kommer tänka tillbaka på vår klass med ett leende, alla hade en funktion i klassen och alla ställde upp för varandra när man mådde dåligt och hjälpte!!

SPTS3A, ni kommer alltid ha en stor plats i mitt hjärta och från djupet av mitt hjärta älskar jag er!!♥ (Nej jag är inte full, jag är bara lite bakis och sentimental!)

Mer bilder från studenten dyker upp någon gång imorgon!
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback