Rihanna 12/3 2008!

Jag tänkte berätta lite snabbt om konserten jag och några var på för två år sen på Hovet.
Vi såg Rihanna live för första gången och jag kan säga att hon gjorde en bra show,fast hon sjöng backup ibland + att hennes dansare verkade inte ha koll på läget eftersom de dansade in i varandra och vart tog den hemliga artisten vägen? Jag hoppades på att det skulle vara Chris Brown som skulle komma in och sjunga en cover av Umbrella med Rihanna.Men istället var det en kille med ett konstigt instrument som kom in och spelade. Han verkade inte speciellt skicklig för på något sätt lyckades han tappa den på scenen,lyckat! Förbandet var Adam Tensta och hann var grym. Vilket drag det blev när han sjöng "My cool"

Men annars var showen riktigt bra och den bästa hon sjöng live var Umbrella och Question Existing,som är mina två favoriter med Rihanna.

Vi hade ståplats,så vi åkte upp tidigt på onsdagen. Vi tog ledigt från skolan vid 12 taget,så vi gick bara en halv dag. Det var riktigt skönt sen drog vi upp till Hovet Stockholm. Där vi köade från 13:30-insläppet som jag inte kommer ihåg när det var. Vi kom längst fram även om vi inte köade så länge som några andra hade gjort,de hade nämligen sovit en natt där och köat. Haha,stackars dom! Det var hur kallt som helst och jag hade tunna kläder på mig,smart jag var då!;) Som vanligt ska det alltid komma något negativt med konserter,och det stod tre bitchiga tjejer bakom oss hela tiden och man fick känna på flera armbågar i ryggen och på axeln. Blev riktigt förbannad där och armbågade dom tillbaka i magen lite diskret! Det är så om någon bitchar och slår mig så får de fanimig tåla sånt tillbaka!;) Så är det bara. Blev till slut av med dem och det blev en massa tjafs men det förstörde inte min kväll alls! utan jag njöt så mycket man kunde av konserten.


Det kanske inte är en av mina favorit konserter som jag har gått på men vilket drag det var bland publiken som dansade till hennes låtar som "Don´t stop the music" "Breakin´ dishes" m.m.
Men det var definitivt den svettigaste konserten jag vart på i hela mitt liv. Har aldrig svettat så mycket i hela mitt liv som jag gjorde då. Allting var värt det!Köandet,frysandet av arslet bortdomnat,alla bitchar och bråk! It was so worth it!♥Så klart tog jag en massa bilder som jag tänkte dela med mig av här!;) 

Saknar konserten! Ser tillbaka på den med ett leende. Visst var Rihanna skit snygg och jag gillar hennes scenkläder! Är som sagt helt galen i nitar och svarta kläder. Så denna stageoutfit går hem hos mig helt!!!

 

Några flera som var på denna konsert? Vad tyckte ni om den?

 

Tschüss!♥


Kommentarer
Ida we säger:

Rihanna är cool, vill ändå se henne live trots att jag är mer för rock/metal ;)

2011-01-03 | 21:36:17
Bloggadress: http://idawe.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback