2010´s resumé lista!

Hur har året 2010 varit för dig? Det har varit både bra och dåligt.
Bättre än förra året? Helt klart!
Har du träffat några nya vänner? Ja det har jag!
Någonting du aldrig kommer glömma från 2010? Alla sjuka utgångar, sparkat in dörren accidenten, alla födelsedagar, Spanien.
Har du flyttat under år 2010? Nej.
Har du hittat en ny låt som du älskar? Ja flera.
Isåfall vilken? Många. Men Waka Waka med Shakira har ändå varit årets låt.
Har du druckit alkohol? Haha, jaa otroligt va?
Har du kysst en främling? Haha, ja...

KÄRLEK.
Hur har din kärlek varit 2010? Det har varit sådär. Har väl haft några flirts men mer än så har det inte blivit och jag har inte satsat nått på den fronten heller.
Har du varit kär? Nej inte sådär seriöst kär.
Har du sagt jag älskar dig till någon? Ja
Har någon sagt jag älskar dig till dig? Ja
Har du haft ett hemligt förhållande? Haha nej varför hålla det då hemligt?

SORG&HÄMD.
Har någon i din närhet tagit självmord?
Nej det är tur det!
Har någon i din släkt avlidit? Nej tack och lov för det!
Har du slagit någon på riktigt med knytnäven? Haha, räknas min bror som någon. Nej men jag slås inte alls och om jag gör det så måste jag vara riktigt upprörd och förbannad på den människan.
Har du varit i slagsmål? Nej
Har du gjort någonting du ångrar? Ja
Isåfall vad? Druckit för mycket m.m
Har du skämt ut dig? Haha, ja det gör jag varje dag, det är en del av min personlighet!
Har du ljugit för en vän? Nej, jag är ärlig mot mina vänner, i alla fall de som står mig närmast.
Har du varit ute en hel natt? Haha, ja det har jag flera gånger.
Har du blivit tagen av polisen? Nej jagkan uppföra mig.
Har du sovit i samma säng med någon av det motsatta könet? Nej.
Har du sovit i samma säng med någon i samma kön? Ja

SKOLAN&FRITIDEN.
Vilken skola går du i? St Eskils Gymnasium
Har någon varit elak mot dig i skolan? Haha ja bara på skoj.
Hatar du någon i din skola? Hata är ett så starkt ord och jag använder mer ordet ogillar, visst finns det några personer jag ogillar men jag slarvar inte bort min tid på att vara irriterad på dem. Utan jag har lärt mig att släppa det och gå vidare.
Har du gjort något framsteg? Jag har blivit bättre tycker jag. Kämpar fortfarande på.
Har du haft alla rätt på ett prov? Tyvärr inte :(

VÄNSKAP.
Har du träffat nya vänner? Ja
Har du förlorat en vän? Ja
Har du fått tillbaka kontakten med en gammal vän? Nej jag har inte det.
Har du många killkompisar? Jag har fått rätt så många killkompisar, men jag umgås inte lika mycket med dem som jag gör med mina tjejer.


xoxo Madde


JAG ÄR MIKROFON KÅT!!!

Jag är färdig fixad och taggad till tusen för ikväll, kommer bli super!!
Emma kommer och hämtar mig 19:45 och då drar vi vidare ner till Ming där vi har bokat bord, sen blir det hem till mig och förfesta sen KROGEN!!!
Tonight´s gonna be a good night!!!
Vad ska ni kära läsare göra ikväll?
Önskar er alla söta läsare ett riktigt gott nytt år, hoppas ni följer mig nästa år!!♥


xoxo Madde


IndoChine bar i Hamburg!

Åhh, jag vill och ska definitivt besöka den så kallade isbar.
På övervåningen är det som en isbar där allt är gjort av is, coolt va?
Hur vacker är inte miljön här? Tänk och fira nyåret här!!!
Vad säger ni tjejer om att fira nyår här nästa år? ;)


xoxo Madde


TAGGA TAGGA TAGGA!!!

Haha, egentligen är jag inte alls taggad. Men tänkte tagga upp mig lite så jag blir friskare nu tills fredag.
Sitter och lyssnar nu på min party lista på Spotify. Check it out
here!

Händer på nyår då?  Berätta, är nyfiken på vad alla ska göra!!


xoxo Madde

The Nazi Medicine Twins experiments Forgiving Mengele?

Jag är och kommer alltid vara förvånad och chockad över hur hemska folk kan vara mot varandra. Hur kan man göra nått så hemskt mot flera miljoner människor som är helt oskyldiga, bara på grund ut av att de är antingen judar, homosexuella, zigenare, polacker, kommunister m.m så förtjänar de inte att leva. Det är helt sjukt!! Hur kunde världen bara stå vid och se på hur flera miljoner dödades? Varför gick inte länderna ihop för att besegra Hitler? Jag tycker att de kunde ha gjort något för att hjälpa alla de oskyldiga som gick igenom ett helvete. Hur kunde nazisterna döda och undanröja de miljontals liken som dog och dödades i koncentrations och dödslägren utan att de som bodde i närheten ens visste vad som föregick? Dessa frågor ställer jag mig alltid. Jag vet att de var flera år sedan detta hände men det är något jag vill ha svar på. Förintelsen är något jag är super intresserad i och jag kan sitta flera timmar framför datorn och kolla på bilder och videor om Förintelsen. Man lär sig mycket nytt och jag blir tårögd av dem. Det är så jäkla synd om de överlevande som stod kvar efter förintelsen helt själva i en skrämmande värld utan någon i ens familj är i livet. Tänk hur det känns om man är en livrädd liten 6 årigt barn som står helt ensam utan att ha någon där. Det är starkt att de överlevande lever sitt liv vidare trots den smärtan de fick utstå, de kanske ser ok ut på utsidan men på insidan ser det helt tvärtom. Saknanden efter sin döda familj och alla de hemskheter de fick utstå under de tuffa åren i lägrena, det ligger som ärr i ens själ som aldrig tynar bort och de minns varje dag allt detta. Jag ser så upp till dessa som står och pratar inför folk om allt detta hemskheter de har varit med om. Det är riktigt svårt för dem men de tycker att det är deras rättighet att stå upp och tala om det så att detta inte glöms och att inte händelsen återupprepas igen och att miljoners liv inte går till spillo. Jag hoppas att detta inte åretupprepas igen.Det som jag tycker är mest intressant inom Förintelsen är alla de experiment som SS Doktorerna gjorde på sina patienter.
De specieliserade sig mest på tvillingar och dvärgar. Utförde olika sjuka experiment som de trodde skulle ge dem massa svar och hjälpa dem få nya sätt att bota saker. Men experimenten var inte alls sådana slags experiment utan de gjorde dem bara för att försämra patienten så mycket som möjligt och se hur länge och hur uthåliga dem är. SS Doktorn Josef Mengele även kallad för "Dödsängeln" var en psykisk sjuk man om ni frågar mig. Jag har läst mycket om honom och sett alla hans dokumentärer. Ett av hans experiment var att han försökte ändra ena tvillingens ögonfärg genom att spruta in massa kemikalier i dess ögon och patienten fick ingen bedövning så kan ni tänka er smärtan han/hon fick utstå?
Helt sjuk!! Antingen blev patienten blind under en speciell tid eller helblind och fick smärtor av ingreppet.
Denna sprutan stoppade han in i ögonen på patienten med massa kemikalier, hemskt!
"Dödsängeln" "Det psykiska dubbel Miffot" (om jag får säga!)xoxo Madde


Get Smart

Haha, man kan inget annat än älska den här filmen. Steve Carell är en suverän skådespelare och han är en av mina stora favoriter. Han är så jäkla skön och han är den som gör filmerna skit bra. Den här filmen tvingade min bror mig att se på och jag är glad att jag tog tummen ur arslet och kollade på filmen för jag kunde inte sluta skratta alls. Så rolig var den och den är så mycket bättre än "Johnny English". Rekommenderar er att se "Get Smart". Annars missar ni något. Hahahaha, måste se den senare ikväll bara för det. xoxo Madde


Ser ut som en kondom k*k!

Haha, jag har inget liv just nu när man är sjuk så jag sitter och dör åt massa warp bilder som jag har på min cam.
Sitt och njut och få ett gott skratt! ;)xoxo Madde


Take good care of us!♥

Ja, både jag och Emma mår som sämst. Så tänkte göra ett inlägg som piggar upp oss två så vi blir friska tills på nyår. BTW så sitter jag och lyssnar igenom mina party listor och håller på och gör mig taggad tills på fredag, då det blir party party med dem bästa men Mia du är saknad!♥

Emma checka in dessa hunkar så blir du friskare! ;)


XXX _JOHN MAYER GAP 1669.JPG


(opps!!!) ;)

Krya på dig älskling!♥xoxo Madde

Are u kiddin me?!

Trevligt jullovet är, man sitter hemma och är hängig med snuva och ont både i huvudet och i halsen. Kan det blir bättre? Fan, har nått virus i kroppen eller nått som inte har gått bort än. Men ska försöka bli frisk tills nyår, för vill inte missa de roliga sakerna vi ska hitta på. Aja bloggen får nu drabbas lite av bloggtorska. Men jag har inget att skriva om och det är inte lätt och skriva nått när man mår som sämst.

Hörs senare alla söta läsare!♥

xoxo Madde

Fingered....

Jag orkar seriöst inte med det här längre. Hela den här månaden har sugit en hårig balle. Jag har varit hos doktorn och på sjukhuset. Varför ska jag alltid bli sjuk till roliga tillfällen? Nu har jag åkt på halsont och mitt pekfinger är helt cp, helt svullet blå och rött. Ser ut som jag har två tummar på högerhanden. Och när jag ringer till doktorn så är det upptaget och detta suger. Ingen bra dag eller månad!!!

Det var allt jag ville säga.....!

xoxo Madde


Herzlichen Glückwunsch zu Ihrem Hochzeitstag♥

Idag är det mammas & pappas bröllopsdag.
Ni har vart gifta i 21 år.
Det är jäkligt länge och ikväll blir det firning med kina mat(pizza för mig!!!) och familje mys.
Ich liebe dich♥


xoxo Madde


Party don´t stop until we walk in!

Hade en underbar kväll igår. Mötte trevligt folk hos Eve där vi förfestade med kosken, vin och massa shots. Sen drog vi vidare till Harry´s där jag och Eve stod utanför och snackade med två killar som stod bakom oss i kön. Det är kul att man skojar och så men en av killarna gick over the line, han kallade mig för Hitler bara för att jag har tysk påbrå i mig. Visst är det kul i början men varje gång vi träffade på varandra inne på Harry´s så skrek han Hitler på mig och då är det inte roligt längre. Bara för att man har påbrå från Tyskland så betyder inte det att man är som Hitler, en nazist. Föresten så var jag inte ens född då när det hände och sen är jag född och uppvuxen i Sverige och det säger väl allt? Förlåt ville bara skriva av mig angående det.

Annars var det en awesome kväll med mycket trevligt folk!!
Dansade tills vi inte orkade längre och det söps på som fan och man förtjänar som man gör dagen efter, haha!
Nu blir det inte utgång förän på Nyår. Då blir det Ming Palace, sen förfest med grabbarna och sen Harry´s.
xoxo Madde


TH´s före detta livvakt!

HAHAHA!!
Såklart att man inte kunde ta TH för seriöst när deras före detta livvakt såg ut så här!! xD
Förlåt men det är för hilarious!


Saki, saknar dig!
Kom tillbaka och livvakta TH igen!!


xoxo Madde


'Burlesque' Germany Premiere - 16/12 2010Beautiful!!


xoxo Madde


Cher, how can you not like her?

För mig är Cher en äkta ikon.
Jag har börjat lyssna allt mer på henne och jag tycker hon gör riktigt bra musik.


xoxo Madde


Baby, you´re never aloneMay the angels protect you
Trouble neglect you
And heaven accept you when its time to go home
May you always have plenty
your glass never empty
Know in your belly
You're never alone

May your tears come from laughing
You find friends worth having
with every year passin
They mean more than gold
May you win and stay humble
Smile more than grumble
And know when you stumble
You're never alone

Never alone
Never alone
Ill be in every beat of your heart
When you face the unknown
Wherever you fly
This isn't goodbye
My love will follow you stay with you
Baby you're never alone


well I have to be honest
As much as I wanted
I'm not gonna promise the cold winds wont blow
So when hard times have found you
And your fears surround you
Wrap my love around you
You're never aloneMy love will follow you stay with you
Baby you're never alone


So when hard times have found you
And your fears surround you
Wrap my love around you
You're never alone


xoxo Madde


I miss u guys!♥

Mia är nu i USA och jag är inte alls avis, nej inte alls!
 Jo det är jag, och jag saknar dig så jäkla mycket!!!!
Kom hem nu så vi kan ha våra roliga kvällar och dra våra dåliga skämt med varandra.
Du får ha en underbar Jul & Nyår där borta.
Ta hand om dig och jag älskar digImorron åker också Elin till USA. Nej, nej jag är inte avis alls på henne heller. Jo det är jag!!
Jag kommer sakna dig jätte mycket!!!
Vi har inte träffat varandra sedan onsdags och det som suger är att på grund av att jag är sjuk så kommer jag inte kunna säga "Hej då!" till dig och ge dig en bamsekram. Det suger att vara sjuk!!
Men får säga "Hej då!" till dig här på bloggen istället:

Ha det så kul nu min sötnos, jag kommer sakna dig jäkligt mycket. Du kommer klara av flygningen och bytet galant. Det vet ja! Ha en jätte trevlig jul & Nyår där borta. Hoppas vi hörs av något när du är i USA.
Älskar dig♥xoxo Madde


Vad skulle jag ta mig till utan dig?

Min kära, kära bunke!
Vad skulle jag ta mig till utan dig?
Under alla de här spy dagarna har du varit den som stått mig närmast och jag kan alltid räkna med dig. Det är inte alla som har en bunke vid sig som vakar över en varje natt och dag och följer en vart man är går. När det är som jobbigast så är du alltid där och tar emot mina spyor. Tack för det!
Tyvärr alla kärare läsare så får jag inte lägga ut bild på min käre bunke Buck för han vill inte ha massa fjortisar efter sig som spyr och har sig. Nej nej, så det blir att lägga in en bild på en burk som är från samma märke men med en annan färg. Bunken Buck är en sådan bunke fast han är röd istället! Söt va? ;)

  
(Hej jag har inget liv, kom och hjälp mig!!)
xoxo Madde


Congratz on your 30th birthday Xtina!♥


xoxo Madde


Stripped Tour|Sydney Press Conference - 8/12 2003

Älskar hennes hår på bilderna!xoxo Madde


I am Bound To You (Live version)Sweet love, sweet love
Trapped in your love
I've opened up, unsure I can trust
My heart and I were buried in dust
Free me, free us

You're all I need when I'm holding you tight
If you walk away I will suffer tonight

I found a man I can trust
And boy, I believe in us
I am terrified to love for the first time
Can you see that I'm bound in chains
I finally found my way
I am bound to you
I am bound to you


So much, so young
I've faced on my own
Walls I built up became my home
I'm strong and I'm sure there's a fire in us
Sweet love, so pure

I catch my breath with just one beating heart
And I brace myself, please don't tear this apart

I found a man I can trust

And boy, I believe in us
I am terrified to love for the first time
Can't you see that I'm bound in chains
I finally found my way
I am bound to you
I am bound to


Suddenly the moment's here
I embrace my fears
All that I have been carrying all these years
Do I risk it all
Come this far just to fall, fall

Oh, I can trust
And boy, I believe in us
I am terrified to love for the first time
Can you see that I'm bound in chains
And finally found my way
I am bound to you

I am,
Ooh, I am
I'm bound to you


xoxo Madde


BURLESQUE premiere in the UK 13.12.10


Åhh, hade jag råd så hade jag åkt dit ner till London och sett henne. Fan att pengar ska göra det svårt för en att se sin stora idol!!! Men jag ska och jag vill träffa henne!!


xoxo Madde!


I Just Love That Outfit


xoxo Madde


Pål har köpt en badboll,en boll speciell för bad!

 

Haha, "Pål har köpt en badboll,en boll speciell för bad. En badboll har Pål aldrig haft,så därför är Pål så glad!"


Jag har väldigt dålig humor enligt många men jag tycker min humor äger. Galenskaparnas humor är lika sjuk som min humor och jag älskar att se alla klippen. Synd bara att det inte går längre på tv. Då skulle jag spela in varenda ett avsnitt, haha! Satt igår kväll med Mia och kollade på massa Galenskaparna klipp och jag kan ju bara säga att jag inte fick någon luft för så mycket skrattade jag. Ni måste kolla på klippet här ovanför. Hur rolig är den inte? HAHA!                                                                         xoxo Madde


 

 

 


Dåligt Madde väldigt dåligt!!

Haha,rubriken säger väl allt?
Dåligt upptadering de senaste dagarna,(veckorna?)
Men jag har inte haft blogg lust alls eller ens haft något kul att blogga om.
Var föra veckan på sjukhuset och opererade mig sen har jag mått dåligt i ett par dagar. Det är så jäkla skönt att operationen är över och att jag nu kan andas ut och slipper vara orolig över det. Det är som en börda på ens axlar har lyfts bort. Nu är det bara läkning sen är allt bra igen. Ska tillbaka på tisdag och ta bort stygnen.

Föresten så är Tokio Hotel i Tokyo nu och de ska stanna där i 10 dagar. Ja när åkte dit nu igen?
De åkte dit den 12 så de åker hem därifrån den 22. 2 dagar innan jul. Kommer de åka tillbaka till Los Angeles eller hem till Hamburg och fira jul där? hehe!

Föresten så älskar jag Toms vita stickade tröja, han ser så sexig ut i den, tycker ni inte? ;)
xoxo Madde

Oh Mein Gott!

Ser inte fram emot morgondagen...... dun dun duuunnnn!!


PixX|Burlesquexoxo Madde


Kat Von D

Vem gillar inte henne?
Hon är efter Xtina världens vackraste kvinna.
Rådiggar hennes stil och visst är jag inte så mycket för att ha hela kroppen fullt av tatueringar.
Men på henne så passar det så utmärkt.

Kat+Von+D in 2009 Teen Choice Awards - Fashion ChoicesVilken hårfärg tycker ni hon passar bäst i?
Själv gillar jag mer svarta hårfärgen på henne för hon är som gjord för att ha den hårfärgen.


xoxo Madde


Mia vår Mia♥

Du ska lära på din färd, att vår gåtfulla värld är mycket stor
Den är svår att helt förstå, inget brukar någonsin gå, så som vi tror men vi följer din väg, ger dig stöd för varje  steg och när allting känns hopplöst min vän
Vi står stolta och ser hur du lär dig mer och mer, vi är mer än du tror, Vi är enxoxo Madde


Humanoid City Live DVD♥

Deras bästa turné enligt mig.
 Jag älskar att lyssna och se på videorna från alla konserter.
Vet inte vad det är nu men känner ett tomt rum inuti mig från 4 Mars 2010.
Jag saknar och kommer ihåg allt från en av de bästa dagarna i mitt liv.
Att jag har fått känna tillsammans med fansen kärlek för bandet och att jag har befunnit mig i samma lokal som killarna.
Det är helt konstigt och jag kan ännu inte fatta att jag har sett dom live för ungefär 8 månader sen.
Tiden går så sjukt fort och den dagen tog slut för snabbt.
Vill återleva den dagen igen, kan jag få göra det, snälla?♥I hate my life,
I can't sit still for
One more single day

I've been here waiting for,
Something to live and die for
Let's run and hide

Out of touch, out of time
Just get lost without a sign
As long as you stand by my side,

In your shadow I can shine
In your shadow I can shine
In your shadow I can shine
Shine.

You see my soul,
I'm a nightmare.
I'm out of control,
I'm crashing,
Into the dark, into the blue,
Into the world of our cocoon.

You're the sun and I'm the moon

In your shadow I can shine
In your shadow I can shine
In your shadow I can shine
Shine

Don't let go-oh, oh, oh no
don't you know?!

In your shadow I can shine
In your shadow I can shine
In your shadow I can shine
Shine!
Shine!
Shine!

In your shadow I can shine
In your shadow I can shine
In your shadow I can shine
Shine!
Shine!
Shine!

In your shadow I can shinexoxo Madde


PiXx Xtina!

Lägger upp några av mina favoritbilder på Xtina.XoXo Madde!


Tokio Hotel Officiella Musikvideo!

Ny musikvideo för låten "Hurricanes and Suns". Jag vet inte om jag varken gillar låten eller videon. Måste sitta och lyssna igenom den flera gånger och se massor på videon för att kunna avgöra om den är bra eller ej. Men jag kan bara säga att jag saknar det gamla Tokio Hotel. Deras gamla låtar är bäst och tycker de ska gå tillbaka till den musikgenren. Något de aldrig ens kommer göra nu när de har börjat med techno skit i sina låtar. Och varför kan inte Tom eller någon annan i bandet sjunga med i vissa låtar när de spelar in? Hallå, jag vill höra deras röster också!!!

 

XoXo Madde


C.A feat. T.I - Castle Walls

Åhh ny låt med min älskling Xtina. Älskar låten och deras röster passar så jäkla bra ihop och låten är min favorit låt just nu. Check up on the song!♥

 

T.I. - Castle Walls (Feat. Christina Aguilera) 

[Christina Aguilera]
everyone thinks that i have it all
but it’s so empty living behind these castle walls
these castle walls
if i should tumble if i should fall
would any one hear me screaming behind these castle walls
there’s no-one here at all, behind these castle walls

[T.I.]
observing the estate through the gate from the outside looking in
bet you would think i got it made, better look again
i got butler, got a maid, and a mansion
the belief is that i’m living out a millionaires fantasy
with Phantoms and Ferrari’s in the driveway
but you see the pain and the change of the same man’s
your vision jaded by the Grammy’s on the mantelpiece
just switch your camera lenses you would see the agony
apparently it’s damaging the man you see before you
on the canvas he may seem alright but all the disadvantages his family
encounters overpowers his extravagance
walk in my ? i dare you
while it really seem like the kings life aint glamorous
as seen through the eyes of untrained amateurs
because the camera’s don’t see beyond the walls of the smiles
only counts until it falls in the pile

[Christina Aguilera]
everyone thinks that i have it all
but it’s so empty living behind these castle walls
these castle walls
if i should tumble if i should fall
would any one hear me screaming behind these castle walls
there’s no-one here at all, behind these castle walls

[T.I.]
honestly to me, i think i’d lose every benefit of all that i’ve accomplished
if my key is never with it, sh-t
me knowing this, why should the verses i have laid
be more important to me than the persons i have raised
i guess i’m saying that to say that opportunity
but they just don’t equate to all the time they take away
from the kids all the sh-t i did right is a mistake
if deyjah end up a stripper and major slinging yay
how could i ever consider myself a great
if messiah ain’t paid and nique nique ain’t straight
would your favorite song about the whips, money and sh-t
be relevant if you found out, the money wasn’t real, nope
so me being the goat shouldn’t mean more to me
than see it to a king though
from a bad ass kid to man with some dough
otherwise i may well have stayed poor
so while they stay focused on me beefin with flip,
shawty low, Gucci or Ludacris
or if i’m f-cking with a hoe
did i snitch when i got arrested or will i die over nonsense
internally i’m dealing with this conflict
so excuse me if i don’t get the chance to kiss the hand
or slap me in the face, ay i,m just the man
if they saying i ain’t the best at making hit records
it’s cause this my life these ain’t just rapping
sh-t, you think of that deep, did ya dawg
see you can’t see the castle through the walls till it falls
bitch ain’t thinking with the deep, did ya dog
cause see you can’t see the castle through the walls till it falls

[Christina Aguilera]
everyone thinks that i have it all
but it’s so empty living behind these castle walls
these castle walls
if i should tumble if i should fall
would any one hear me screaming behind these castle walls
there’s no-one here at all, behind these castle walls

[Christina Aguilera]
nobody knows i’m all alone
living in this castle made of stone
they say that money is freedom but i feel trapped inside it all
and while i sit so high up on a throne
i wonder how i can feel this low
on top of the world it’s beautiful
but there’s no place to fall

[T.I.]
for the record ay, i give a damn if i never said sh-t again
my career was meant for me to come and tell it
honest interpretation of how affected i’m faced with
matters most rappers used to keep locked away in the basement
the day that i walk i ain’t saying that i’m amazing
down playing the way i keep fellas from catching cases
won’t take into consideration how much it mean what i’m saying
and when i say what i mean even when i’m surrounded by the fakers
from one of the greatest centers, blessed with most of god’s graces
who made his way amongst the greatest from the grimiest places
so next time you rating royalty, i’m always being given to recordings than the level
of your loyalty, obvious you’ve been ignoring me
who else ya seen make it through the storm, unharmed disjointed
while all the critics was looking for prince charming
disregarded the king of the south raised doubt
even though he made a castle out of used to be a house
he did sh-t that all your favorites rappers only rap about
but most of y’all don’t see the castle through the walls
and the smiles till it falls in piles so while…

[Christina Aguilera]
everyone thinks that i have it all
but it’s so empty living behind these castle walls
these castle walls
if i should tumble if i should fall
would any one hear me screaming behind these castle walls
there’s no-one here at all, behind these castle wallsXoXo Madde!