Upptadering från lördags!

Jag var då med Mia,Emma och Elin i Stockholm. Där vi shoppade massor och hade det trevligt som vi brukar ha.
Jag är helt förälskad i Stockholm,sen efter gymnasiet så ska jag definitivt bo där om jag inte flyttar till New York.
Ska som tur är tillbaka dit nu på onsdag då det är Stockholm open.
Jag köpte bland annat ett par stövlar med dragkedjor på dom,blev förälskad i dom! Så de fick hänga med mig hem, sen köpte jag en grå stickad tunika,en grå tröja och ett par leggins från gina tricot,två par guldiga arband från någon affär(kommer inte ihåg!), sen köpte jag blåa jeansleggins på Vila, för mina hade gått sönder och tappat färgen. Tack för i lördags tjejer,det måste vi göra om!♥

Sen tog jag tåget 16.20 till Eskilstuna,med många byten. Jag skulle nämligen på middag hos min farmor och farfar,där bland annat mina kusiner var. Det var längesen man träffade dom,så det var riktigt roligt! Det blev en kväll med massa skratt och god mat med bra sällskap!


Puss!♥

Dagens snygging!

Jag tror att många av er saknar detta,så jag lägger in ett par riktigt söta bilder på übersöta Timo Sonnenschein från det tyska bandet Nevada Tan! Han är riktigt gullig och snygg!;)


timo37bo0.png


Baby,baby you´re so mine!

Puss!♥


Kent biljetter!

Jag glömde nog skriva det i bloggen, jag, just jag och mina två älsklingar Emma och Elin ska se Kent i Stockholm den 25/2 2010! För mig och Emma blir det andra gången vi ser dom,vi såg dom live i Västerås då hade vi sittplatser och satt högst upp,nu har vi ståplatser! Elin blir det första gången för! Jag längtar som in till tusen på den dagen vi ska se dom live,höra Jocke Berg ljuva sköna stämma sjunga alla deras älskade låtar! Vi står vid scenen och sjunger med i låtarna! Det finns inget bättre än det och att man ska få tillbringa denna dag med mina älsklingar,det finns inget som slår det!;)

Jag ska definitivt ha min kent tröja och ska köpa en till,är man ett stort Kent fan som jag,så nöjer man sig inte med bara en tröja utan flera!;)

Några andra som ska dit?

Puss!♥


Kent,kent soon we will see you guys,soon!


Turism!

Sitter nu inne på lektion,ska egentligen jobba turism nu,men våran lärare är inte här så jag passar på att lägga in ett inlägg här på bloggen.

Jag har tröttnat på min bakrund och header,så nu ska det bli ändring på det!;)
Ni får se resultatet senare om några veckor!

Puss!♥

Christina på pumpjakt med sonen!

Jag älskar verkligen hennes son Max. Han är helt underbart söt!
Han är det sötaste barnet jag har sett på länge.
Kolla bara på dessa bilder!
 
Visst är han söt?:)

Puss!♥


Svullo i rullstol!

Hahah,jag älskar denna video! Svullo är så skön!

Puss!♥


Dagens låt!

Jag har inte lagt in dagens låt på flera dagar,så nu blir det ändring på det!;)

 

Puss!♥


Fredags mys!

Jag har inte upptaderat bloggen på länge så tänkte lägga in ett inlägg flera gånger varje dag.
Men idag är det fredag och det är dags för fredags mys!;)
Ska ta och sätta mig ner och kolla på Idol med mamma.
Äntligen är skolveckan över och den har gått sjuk snabbt! snart är det lov!

Puss!♥


plugg!

Bara haft skola och pluggat som fan till spanska provet som vi har nu på torsdag,inte kul!
Men nu ska jag sätta mig ner och ta det lugnt,tar nog en kopp mint te. Älskar te,dricker det varje dag och mint te är min favorit.

Jag har bloggtorska vet inte vad jag ska skriva om,några tips?

Puss!♥

Lördag kväll!

Hej bloggen!
Jag sitter just nu och lyssnar igenom TH:s nya album både på engelska och tyska. Det är riktigt bra,känner mig nyförälskad i dom,det är en härlig känsla!
Båda albumen äger hårt!

Lite upptadering från igår,jag var på fest hos Sisca med massa människor! Det var seriöst det roligaste jag vart på länge,älskar det! tack alla som var på festen och gjorde det till en toppenkväll med massa skratt,sprit,dans,sång och tårta!♥

Nu ska jag sätta mig ner och kolla på film och njuta av att jag är hemma själv,för imorron kommer mamma och pappa hem från Turkiet! Ska bli skönt att träffa dom,har saknat dom jätte mycket!;)

Puss!♥