Bedrövligt!!!

Jag är mår inte alls bra just nu, är väldigt förbannad och ledsen.
Fan orkar inte gilla honom mera, han förstör ens liv!
Och nu så har han flörtat med en tjej i USA som heter Chantelle Paige från bandet Flipsyde.
Om ni inte förstår vem jag menar så är det Tom Kaulitz. Jag vet att jag låter säkert löjlig nu när jag säger att jag är sårad och upprörd över att han flörtar med andra fast jag vet att han inte vet vem jag är eller att jag ens existerar. Och jag vet att jag aldrig kommer få honom, det gör så jävla ont inuti mig!
Vissa säger att det är bara en kändiscrush och det kommer gå över, just nu så vill jag att det ska gå över för jag orkar inte vara galen i honom så som jag alltid varit!
Visst det är väl kul för honom att han har roligt efter allt som han har gått med om stalkerna och så.
Men jag är så orolig över om dom är ihop, och jag mår så dåligt över det!
Fan vad löjligt allting låter, men det är så här jag känner.
Tom är den finaste människan som finns, och jag älskar honom för att han kan vara sig själv och försöker inte vara någon han inte är, som de allra flesta gör.
Detta är inte någon kändiscrush, så fuck of alla som säger att det är det!!
Ska gå och tjura i ett hörn resten av kvällen!
Hoppas ni andra får en bra dagCiao!

Kommentarer
F säger:

Jag känner lika dant...

2009-06-04 | 06:23:05
Elina säger:

Så du tror verkligen att hon tänker dumpa sin heta pojkvän som är modell för Tom? O_ODet hela var ett PR-trick eftersom Flipsyde precis släppte sin första singel i Tyskland och är på G att göra de här i Sverige också, de ville ha lite PR från Tokio Hotel eftersom de är tyskar!Ta det lugnt, tror knappast Tom vill ha henne efter detta uttal om Tom <3

2009-06-04 | 14:56:56
Bloggadress: http://kaulitzandthegs.blogg.se/
Elina säger:

Du kan vara lugn, hon har pojkvän! Tokio Hotel och Chantelle's band Flipsyde är båda skrivna hos Cherry Tree (ett amerikansk skivbolag) och självklart träffas artisterna ibland. Det finns hur många artister där som helst, Lady GaGa till exempel!Det var inte bara Tom och Chantelle som satt i hotellbaren, det var flera. Det var bland annat Tokio Hotel's team - David Jost och alla dem, samt Chantelle's vänner - kan ha varit fler artister/band från Cherry Tree. Dem hade helt enkelt en träff där allihopa! Inget mer med det!Jag vet hur du känner dig, ta djupa andetag för du har inget att "oroa" dig över. Den här tjejen lär inte ha en chans att få Tom efter att hon säger att han är en person som har ett dåligt rykte - han slog ju faktiskt en tjej i ansiktet för ett tag sedan! Tror knappast Tom vill höra något sånt alls, därför dejtar dem inte :)Det gör ont i dig för att du är avundsjuk och flera fans runt om jorden känner nu samma sak - dem som inte vet att de hela var bara för att gära reklam för Flipsyde's album/singel som kommit ut i Tyskland nu. Däremot vägrar Cherry Tree säga sanningen, dem behandlar oss TH-fans som om vi vore dumma i huvudet och inte fattar att det hela är bara för reklam. Men du har inget att vara orolig över, ta det lugnt bara!<3

2009-06-04 | 15:06:17
Bloggadress: http://kaulitzandthegs.blogg.se/
Lila säger:

hej!

jag känner igen mig på i sånt här.

Men jag är inte kär i Tom utan i Bill.

Och jag lovar varje gång jag ser en bild på bill och en tjej så blir jag galen,arg,sårad jag kan inte beskriva med ord hur jag känner mig då.

Men ta det lungt du vännen.Hon där har en pojkvän som alla sa....jag har nu varit dö kär i bill nu i 2 år...och jag kan inte rå för att jag älskar honom mera och mera för varje dag.Det är svårt att komma över det...ibland vill jag glömma honom och gå vidare men det går bara inte.

Jag kan fast sitta i timmar och glo i hans fina ögon och tänka inte på nånting annt.....det är svårt och ledsamt att vara dä kär i en som inte ens vet att man finns....fan nu känner jag ur tårarna kommer...jag skriver inte det här för att få nån uppmärksamhet utan bara för att du ska veta du är inte ensam om det här...här finns en som är dä kär i hans bror.Kram//Lina

2009-06-04 | 16:44:25
gina säger:

madde det är du & jag livet ut bby.

vi lider tsm, okey? även fast jag lider för den andra kaulitz pojken </3

2009-06-04 | 20:25:03
Arkenfjall! säger:

Gina: klart det är du och jag baby<3;) Fan vad skulle jag ta mig till utan dig? <3 Älskar dig fan<3Lila: Tack för kommentaren, det hjälpte verkligen mig!:D <3

2009-06-04 | 21:58:16
Bloggadress: http://arkenfjall.blogg.se/
Linda säger:

Jisses har exakt samma problem (dock bill i mitt fall). Har haft skitjobbigt då jag varit "förälskad" ända sedan 2005 hahah.

Men tillskillnad från dej så har jag accepterat att det faktiskt är en såkallad kändiscrucsh.

Även om du tror att just dina känslor är äkta å blablala.

2009-06-18 | 19:48:51
Arkenfjall säger:

Linda: Det känns bra att jag inte är den enda som känner så här!:D tack för kommentaren, det värmde!:)

2009-06-18 | 21:23:22
Bloggadress: http://arkenfjall.blogg.se/
isabelle säger:

HAHAHAHHA OMGGGGGGGG!!! , orka vara "kär" i nårgon som man inte ens har träffat, hur vet du att han e sj själv? har du läst om han eller vadå? hahaha jaadu gumman..

2009-06-25 | 12:47:59
tom kaulitz säger:

madde, jag har en översättare.

herregud, hur fan kan du din slampa?!

du kan bara gå och dö, din jävla fjortis fitta

jag hatar mina fans speciellt sånna som du.

2009-06-25 | 12:53:22
Linnéa säger:

Hej

Jag vet att det här är ett gammalt inlägg men tänkte ändå kommentera eftersom det känns skönt att jag inte är den ända som känner såhär.

Jag har varit kär i Bill i evigheter och det blir jobbigare för varje dag. Jag har försökt med alla sätt att komma över honom, men nu vet jag att det aldrig kommer att gå, så varför ska jag ens försöka kämpa emot? Jag vet att mina känslor är äkta, det är inget jag ens tänker på även om folk ser mig som en dum tonårstjej som inte vet vad kärlek är. Men ibland känns det faktiskt som jag är den ända på jorden som vet vad kärlek är. Jag visste inte ens att man kunde älska någon så mycket, att det var möjligt men jag tänker på honom varenda hundradels sekund, somnar tills hans röst och drunknar i hans ögon.

Jag förstår att du blev ledsen när du såg bilderna på Tom och Chantelle, jag blir själv helt förstörd när jag ser bilder på Bill och Natalie Franz. Jag vill vara glad för hans skull men mina tankar störs av rädslan av att hon ska såra honom eller att hon inte har några känslor för honom. Jag antar att det inte finns något jag kan göra åt det, man kan bara titta på och hoppas på det bästa. Även om jag vet att han trogilgtvis vara med mig så vet jag att han alltid är där för mig och jag kanske jag får nöja mig med det. Vi tokio hotel- fans har ju något enormt stort, dem är alltid där för oss för de älskar alla sina fans.

Lyssna inte på dem som säger åt dig att du inte älskar Tom på riktigt, att du bara inbillar dig det. För det är bara du som kan veta det, ingen annan.

Kram

2009-09-24 | 20:19:45

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback