Toms blogg!

Kommer lägga upp alla Toms inlägg på ett enda inlägg här i bloggen,det blir inte så utspritt då och lättare för er att hitta.


01.07.2009
Nyligen på gym ... Woho, multijobber Kanye West inte sova längre.
08:00:
Chef över till studion för att producera den senaste titelinformation.
12:00: Ta en bit mat.
12:30: Design gymnastikskor för NIKE.
04:00: Kaffepaus.
04:30: Design gymnastikskor för Louis Vuitton.
09:00: Har middag med Rihanna.
11:00: Godkänn scen för kommande turné.
01:00: Blogg.
02:00: Spela in video för "Bästa jag någonsin haft".
07:00: Ta upp en av extramaterialet från videofilmning.
 
Ops, det är redan 08:00 ... Tja, det var värt det - se själv:)


Drake-Best I ever had.

För er som inte har fattat detta inlägg,så är det inte Toms schema utan han/eller någon har skrivit ut Kanye West schema,varför vet jag inte,kanske för att Kanye ska få creds!

02.07.2009
Jag hatar när folk slita djur i deras naturliga livsmiljöer bara för egen glädje och för i princip låsa upp dem som en leksak hemma.Men jag måste visa dig det här - den som inte går galet måste ha ett hjärta av sten.Slow Loris är den sötaste djur på jorden men det är också därför som de är dömda.Kontrollera även här sidan och berätta för alla du känner om det.


Jag håller med Tom i detta inlägg helt,man ska inte ta djur från deras mammor i en så ung ålder då de behöver deras mamma som mest,man ska låta dom vara.

02.07.2009
NYLON Mag + NIKE = färgstarka
NIKE släpper en ny linje för deras "doppa mönster" i samarbete med NYLON Mag.Under 1985, Nike Dunks kom ut för första gången och då de endast med basket skor.Allvarligt, dessa skor är klassiker och nu NYLON är ytterligare en modell av den befintliga sort.Det är enbart kvinnor! BTW: Jag hörde att du kan få dem på Urban Outfitters och Nike.com.


Jag tycker dom är riktigt snygga skor,skulle vilja ha dom i rosa eller i gröna.


03.07.2009
Stjärnan i Min Blogg Announcement Video!
Får jag presentera: Den verkliga stjärnan i mitt tillkännagivande video, tillbaka när han var en liten baby:)


Så jävla söt hund,vet ännu inte namnet på den,det enda vi vet är att det är en kille och att det är Toms hund,nya hund!

04.07.2009
Guten Morgen!
Medans jag äter frukost kan du redan nu ta en titt på de första backstage bilderna från vår covershoot. Kan inte säga för mycket ännu;) men vi sköt för 2 dagar tills sent på kvällen och alla var tvungna att göra massor av övertid. Allt detta på grund av Gustav och Georg tog evighet i smink .... som vanligt. Åh, och Georg hade för många bananer och ägnat mycket av sin tid på wc .... BTW: The pic av mig här bredvid blogg fönstret är från den sessionen.04.07.2009

VOILÀ!

Jag kan inte vänta med att möta våra nya designers och slutligen utveckla några nya LIVE idéer. Det är ungefär det mest spännande delen innan turnéns kick-off. Jo, naturligtvis bortsett från den utmaning som har att lära Bill, Gustav och Georg alla sina texter och instrument i tid : D. .. Men tills det är "showtime" håller jag på att fortsätta samla in idéer. Denna scen. till exempel är bara fantastiskt!

Kan inte hitta videon eller få in den här,så om ni vill se den får ni gå till toms blogg och leta reda på den.

05.07.2009
Nya Eminem Video
Jag fick hans album direkt efter släppet och från början var min top låt "Beautiful". Förra året var vi i Detroit och körde runt i staden i vår turné buss. Det var verkligen anmärkningsvärt att staden var öde i vissa områden och att en hel del av hus, affärer och fabriker var toma! : (


05.07.2009
Mer från covershooten!
Jag har letat efter bilder på Bill från covershooten hela dagen... några som är anständiga nog att dela;) Tro det eller ej har jag faktiskt hittat några!05.07.2009
Storebror ser oss?
Denna video av min favorit tysk rappare Samy Deluxe blev riktigt bra. Jag tror att de borde ha tagit en Tokio Hotel konsert i miniatyr världen, eller ännu bättre: en Tom Kaulitz staty. Jag måste prata med Samy om det:)


Detta är vad jag kallar för ren Samy Deluxe musik,han har äntligen kommit tillbaka till denna sorts låtar,jag älskar det!
Samy Deluxe är en av mina stora favorite,ska se han live någon gång,helt klart!;)

06.07.2009
Completed!
Och nu har vi alla uppe igen. Fråga mig inte vilken typ av uppdrag Gustav och Georg är på, jag har ingen aning: D06.07.2009

Jag hatade min skola!
Bara att tänka på min gamla skolbyggnad ger mig kalla kårar. Helt hemskt. Bara så ni vet, Bill verkligen fick gå i skolan och han var så glad varje år när sommarlovet äntligen upphört! ;)
Ta en titt på den här skolan i Berlin och att ni deltar i undervisning där. Hade detta varit vår byggnad och om lärarna var lite mer cool skulle jag har upprepat klass 10 för evigt;) [ok, inte sant alls]

Pictures credits: Erika Mann Grundschule, Berlin


Mer kommer sedan! ;)

Puss på er gullungar!♥


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback