Listen!

SItter här nu och mumsar på min marabou och dricker cola light(inte den godaste colan,men den duger!),jag blir så förbannad på personer som bloggar om hur man går ner till size zero som kissie gör.Snälla? vem orkar bry sig om att slarva bort hela sitt liv på en batningskur som gör så man mår ännu sämre.Jag har själv försökt med det och lyckas.Men jag vill verkligen inte ha size zero och se så spinkig ut,så att man går av på mitten bara av vinden. Det ser så jävla hemskt ut,nej bort med size zero och in med kurvorna. Det är så jävla fint att ha kurvor,sånna som Beyoncé har och Kelly Clarkson,sånna personer ser jag upp til!

Jag vet att det är själv svårt att älska sig själv och försöka vara nöjd med sin kropp,och jag lovar er att det hjälper verkligen inte med att svälta sig själv,som jag har testat på,man mår så dåligt av det.
Man tror att "Om jag svälter mig ner till den vikten jag vill ha som mål,så kan jag börja äta lite smått när jag har kommit ner dit!". Det fungerar verkligen inte så,för man kommer inte kunna sluta så fort man har kommit dit,man kommer bara tycka att man är ännu tjock,tillslut så svälter man sig så man blir så jävla spinkig att det är farligt!
Skulle ni verkligen riskera eran hälsa,för att gå ner till ert drömvikt? Jag tycker att ni ska vara glada över hur ni ser ut,tänk på att alla är födda med olika kroppsbyggnader. Jag är varken för smal eller för tjock,jag är mellan och det är jag stolt över att vara. Blir bara så trött på allt tjat om att "OH MY GOD!, jag är tjock! Okej jag måste verkligen banta!"
Jag bantar inte men visst så tänker jag ju på vad jag stoppar i mig,men jag slutar inte äta för det.
Som tur är så kom jag ur det där svältningsperioden(om man nu kan kalla det för en period,det hållde bara på i ett par dagar!),mina familj och kompisar hjälpte mig,och det tackar jag dem för! Annars kanske jag skulle ha påbörjat en ätstörning,ryser bara genom att tänka på det.
Man riskerar så mycket genom att svälta sig själv och genom att ta bantningstabletter som Kissie gör(den idioten!)
Du riskerar din hälsa bland annat och du ser äldre ut,det kanske inte märks men det var några doktor på tv som sa det.

Jag hoppas det är många av er som läser detta och förstår verkligen nu att ni är vackra och fina som ni är,sluta upp med erat klagomål om era kroppar,varför banta när livet är så kort,man ska heldre njuta av det än att kasta bort det på bantningskurer som får en att må dåligt!
Hoppas detta fick er en tankeomsättare, tack för att ni läste hela, ta hand om er!:)

Puss på er gullungar!♥


USCH!!!! BORT MED SIZE ZERO!

MORE OF THE CURVE SIZE!!


Kommentarer
-MeMilly- säger:

Vilken underbar blogg du har! ♥

Ska vi kanske följa varndra via bloglovin'?Kram ♥

2009-07-11 | 08:52:02
Bloggadress: http://memilly.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback