Sista inlägget!

Detta blir mitt sista inlägg nu innan jag åker,jag är borta i 2 veckor.
Jag åker till Gotland med familjen och grannarna.
Kommer ta många kort,så ni får se sen,många inlägg kommer sen när jag har kommit hem igen.

Ikväll ska jag på bio igen med Anna och vi ska se Harry Potter filmen.
Med Malfoy i,åhh så jävla het!(dräggel!)

Puss på er gullungar!♥

Jingle Jam 2008!


Se klippet i HQ,älskar verkligen denna video!
Samma klipp,fast nu är det filmat framifrån,helt über amazing!♥

So cute!;)


 
Men herregud vad gulligt! Jag älskar verkligen Tom och Bill för de verkar vara sånna jordnära personer,som inte har låtit eller låter kändisskapen stiga dem åt huvudet. Dom är coola och värnar om sina fans,ska inte glömma Gustav och Georg som också är sånna killar med!

Puss på er gullungar!♥

Älskling<3


Är det bara jag som tycker att Lil Wayne är vrålsnygg?!
Kolla bara på dessa bilder:"I want to lick your lollipop!";)
Call me so I can come and do it for your
Call me so I can come and prove it for your
Call me so I can make it juicy for you
Call me so I can get it juicy for you

Puss på er gullungar!♥


Dagens låt!


Asgrym låt,älskar den så mycket! Sitter och lyssnar sönder den!♥
Puss på er gullungar!♥

Dåligt!

Sorry för dålig upptadering idag,men jag har vart på träning och nu mår jag inte så bra.
Kommer nog inte upptadera mer ikväll,men imorron så upptaderar jag mycket,det lovar jag!
Imorron ska jag på bio och se Bruno igen,den är så rolig,men denna gång så blir det bio med Hanna och Karin.
Ska bli så jäkla roligt,det ser jag fram emot.

Ha en bra kväll alla,Puss på er gullungar!♥

FAT kid sings you're beautiful!


Hahaha,det här var det roligaste jag har sett på länge!xD

Puss på er gullungar!♥

Crazy in love!Jag hittade allt detta godsaker som jag skulle vilja ha, på chapnlle!
Puss på er gullungar!♥

Dagens fråga!

Vad är era största fobier?


 

Själv så har jag sjukhusfobi,abulansfobi och insektsfobi. USCH!
Puss på er gullungar!♥ 


Hemma!

Bion var jätte rolig,skrattade så mycket så jag satte popcornen i halsen.
Det som var det roligaste var ju att jag och Therese var dom ända på hela bion som såg filmen,så vi satt och fjantade oss som vanligt,men man har alltid lika roligt med Therese,hon är helt underbar!♥

Jag rekomenderar verkligen för er som älskar Borat och sånna fllmer som Jackass,denna film är en succé,värd varenda öre! Se den,nu!

"It´s dolce and gabbana,HELLUUEE!!!!"

Puss på er gullungar!♥

Today!

Vaknade elva,och har ätit frukost och så.
Mina planer idag är att jag ska ner på stan och shoppa (igen!),sen ska jag på bio med Therese.Vi ska se på Bruno,jag älskar verkligen Borat filmen,så jag hoppas denna blir en lika bra succé som den.
Någon som har sett Bruno filmen? Hur var den?

Ska gå och göra iordning mig nu,ha det så bra!
Puss på er gullungar!♥

"Huh,mee? Gay,I just think soo!"

Tom


Ausch det där ser inte skönt ut,antagligen så har han fått kli eller så vill inte "ormen" vara på plats!;)

Puss på er gullungar!♥

14 steg till ett bättre självförtroende!

Här är stegen som kan höja ditt självförtroende. (De listas inte i någon särskild ordning)


1. Sträck på dig

Att sjunka ihop som en hösäck kan få vem som helst att tappa allt självförtroende. Vissa menar på att personer har en ihopdragen hållning just på grund att de har dåligt självförtroende medans andra menar att man får sämre självförtroende just av en dålig hållning. Vart kommer först, hönen eller ägget? Testa själv så får du se. Sträck på dig och du kommer att märka skillnad direkt! Föreställ dig att ett rep sitter fast runt ditt huvud som hela tiden dras upp mot himlen. En parentes är också att vi upplever personer som är raka i ryggen och som sträcker på sig som mer attraktiva.

2. Kunskap ger bättre självförtroende

Att vara påläst och kunna en sak riktigt bra är ett strålande sätt att få ökat självförtroende. Du kan göra detta genom att läsa böcker, studera den oändliga informationskällan internet och umgås med människor som redan har gjort det du vill uppnå.

3. Gör något du har skjutit på en längre tid

Vad har du på din "att göra-lista" som suttit där länge? Gör det direkt, ja nu! Detta kommer garanterat att öka ditt självförtroende och det kan starta en positiv spiral som får dig att utföra allt annat mycket snabbare och med bättre resultat. Du hamnar i ett "flow"!

4. Agera "Som-om"

Agera som om du redan har vanan och det beteende som du önskar. Om du var självsäker och hade självförtroende, hur skulle du känna dig då? Vad skulle du göra? Hur skulle du gå och tala? Vad skulle du kunna tänka och hur skulle ditt prat med dig själv låta? Genom att fråga dig själv dessa frågor så tvingar du dig att svara på dem och det kommer att hjälpa dig att hamna i ett tillstånd med höjt självförtroende. Du kommer då att agera "som-om" du är säker och om du fortsätter att agera "som-om" så kommer du att märka att ditt agerande blir mer och mer till en vana. Du har nu uppnått det självförtroende du hittils "fejkat" dig till!

5. Fräscha till dig och klä upp dig

Om du känner dig fräsch och klär dig fint så kommer du att må bra. Du kommer att känna dig mer framgångsrik och redo att tackla världen. Tänk efter hur du brukar känna dig när du gjort dig i ordning inför en fest eller liknande tillställning, där du lagt extra tid på att göra dig i ordning. Det brukas kännas bra, eller hur? Du behöver självklart inte lägga så mycket tid och du behöver inte heller köpa en massa nya dyra kläder. Jag hörde en gång om en säljare som tog på sig kostymen varje gång han skulle avsluta en viktig kund, trots att han sålde över telefon. Han gjorde alltid likadant så jag antar att det funkade utmärkt!

6. Ändra en liten ovana

Inte en inbiten eller svår vana som t ex att sluta röka. Bara en liten en, som t ex att skriva ner saker som du ska komma ihåg. Eller att vakna upp 10 minuter tidigare än vanligt. Eller dricka ett glas vatten när du vaknar. Något litet som du vet att du kan göra. Gör det under en månads tid. När du har utfört det så kommer du att känna dig så mycket bättre och ditt självförtroende kommer att öka. Börja då med nästa ovana och byt ut den mot en positiv vana! (jag har många fula ovanor,jag rapar var som helst!)


7. Fokusera på lösningar

Är du en person som ser möjligheter över allt eller ser du problem? Om du tillhör de sistnämnda, försök då att ändra på detta snarast. Att fokusera på lösningar istället för problem är ett mycket effektivt sätt att öka ditt självförtroende och få mer bra saker uträttat i ditt liv.

 • "Jag är lat!" - Hur kan du lösa det?
 • "Men jag kan inte motivera mig själv!" - Hur kan du lösa det?
 • "Men jag har ingen energi till deti!" Ja, vad är lösningen?

Det finns alltid en lösning och ofta är den enkel att utföra. Kanske så enkel att du inte tror att det är någon mening att göra den...

8. Döda dina negativa tankar

Du måste lära sig att bli medveten om ditt prat med dig själv, alltså de tankar du tänker om dig själv och om vad du gör. Många av oss tänker ofta saker som "det klarar jag inte". Försök att ändra ditt tankemönster och ändra det till "jag ska göra mitt bästa", "jag kan fixa det och skulle det inte gå så är det inte hela världen ändå". Ett bra sätt att skifta tankarna är att innan du lägger dig på kvällen, så skriver du ner fem positiva saker som hänt under dagen. Det kan vara enkla saker som att du utförde en uppgift effektivt eller att du fick någon att skratta eller må bra. Positiva tankar föder nya liknande tankar. (Det är de tankarna som man behöver jobba på mest,glöm inte det!)

9. Var medveten om rädslan men gör det ändå!

Om du möter rädslan och gör det du är rädd för, så försvinner ofta rädslan. Om det inte sker den första gången kommer det nästan säkert att ske den andra, tredje eller fjärde gången. När du gör detta så visar du ditt undermedvetna att inget allvarligt eller livshotande inträffade, vilket gör att ditt självförtroende kommer att bli bättre samtidigt som rädslan försvinner. Man kommer känna sig modigare!

10. Förbered dig

Det är svårt att ha självförtroende inför en uppgift om du inte tror att du kommer göra bra ifrån dig. Ta bort den känslan genom att förbereda dig så mycket som möjligt. Läs på och träna, om och om igen.

11. Tala långsamt

En sådan här enkel sak kan ha en stor skillnad i hur andra uppfattar dig. En person som talar långsamt visar upp ett självförtroende. En person som känner att han eller hon inte är värd att lyssna på kommer att tala snabbt, eftersom denne inte vill att andra väntar på något som inte är värd att lyssna på. Försök själv ett par gånger. Det kommer att få dig att känna dig mer säker och ge dig bättre självförtroende. Lyssna t ex på vår förre och nuvarande stadsminister. De talar båda väldigt långsamt vilket är ett sätt att retoriskt skapa mer förtroende inför de som lyssnar. Du kan göra likadant, men överdriv inte ;-)

12. Sätt ett litet mål och uppnå det

Folk gör ofta misstaget att sikta för högt och sedan när de misslyckas (läs: ger upp för tidigt), så blir de avskräckta; det tog helt enkelt för lång tid att nå dit. Sätt hellre en målsättning till något som du vet att du kan uppnå, och sedan utför du det. Detta kommer att få dig att må bra och desto fler små mål och uppgifter du utför, desto bättre självförtroende kommer du att få och desto lättare blir det att utföra ännu svårare och mer utmanande saker.

13. Bli en person som gör det du säger du ska göra

Vidta åtgärder när du lovar att vidta åtgärder. Fullfölj dina planer även om det inledningsvis inte ser ut som det finns någon väg framåt. Det betyder inte att vara oflexibel då det naturligtvis kommer att finnas tillfällen då du behöver kompromissa för att ändra dina mål och planer, men har du en klar vision så kommer garanterat en ny väg att visa sig. Om du däremot ger upp kommer det att skada ditt självförtroende. En viktig punkt att komma ihåg är att det inte finns något som heter misslyckande - du misslyckas bara när du ger upp! Samtidigt finns det få saker som höjer självförtroendet mer än när man slutför en uppgift och lyckas med sin målsättning, oavsett hur stor eller liten uppgiften är. En enkel sak som att städa undan på skrivbordet kan leda till bättre självförtroende som i sin tur kanske leder till en ny kund eller något annat positivt resultat.

14. Motionera

Jösses, ja denna verkar komma med på de flesta listor nu för tiden. Men det är av en anledning och om jag skulle hoppa över den på denna listan så skulle jag göra dig en björntjänst. Motion är en av de bästa, ja kanske det allra bästa sättet att få ökat självförtroende.Motion leder ju även till så mycket mer positivt än så och ofta är det väl så - att de saker man skjuter på mest är de som ger bäst resultat när man väl ta tag i dem och utför dem. Allt du behöver göra är att ta en promenad ett par, tre gånger i veckan och du kommer att se vilken skillnad det gör. Om du gör detta till en vana så kommer hela ditt liv att förbättras på de flesta områdena! Det är en garanti. ;-)


Bättre självförtroende är kanske inget du kan träna upp över en dag men ger du det tid och jobbar med punkterna ovan så kommer du garanterat att märka skillnad. Och kanske mycket fortare än du trodde var möjligt. Mitt förslag är att du börjar med en punkt och när du behärskar den så tar du nästa.

Lycka till!

Puss på er gullungar!♥


Bilder från torsdags!

När jag sov över hos Jackie med Emma.

Jackie gjorde en jätte snygg frisyr på mig.

Jackie gjorde inbakade flätor på mig,för jag ville få lockigt hår!

Vi satt och kollade igenom nästan alla Harry Potter filmerna,den sista orkade jag inte kolla på!

Satt istället och fotade Emma och Jackie!

Jackie!

Jag,älskar att ta foton.

Jag var trött,så jag somna med den gosiga filten om mig!

Min outfit för dagen:
Svart linne från Gina Tricot,99kr
Blåa jeansleggins från Veromoda,249kr.
Vit kofta från Gina Tricot,299kr.
Armband(guld)från H&M,60kr.

Puss på er gullungar!♥


Dagens låt!


Får bli Metallica! De äger!

14 07 2009 Punkt 12Tokio Hotel är inblandade i ett bråk igen. Denna gång hände det trummisen Gustav. En ung man ska ha attackerat 20-årigen med ölflaskor på en klubb i Magdeburg. Gustav blev så pass skadad att han fick åka till akuten på sjukhuset. Vad som hände exakt, och vem som ligger bakom attacken - Markus L och Bettine G rapporterar.


På denna klubb i sin hemstad Magdeburg, firade Gustav natten mot söndagen. Klockan är kort efter 04.00 på morgonen då en ung kille först förolämpar Tokio Hotel-stjärnan och sedan attackerar honom.


Polismannen Frank Küssner: Enligt hans utlåtande, blev han slagen i huvudet med ett glas av än så länge en okänd förövrare, som resulterade med ett 2-3cm långt sår, vilket senare behövdes behandlas på sjukhus.


Klubbägaren Panos Kondogtis har känt Gustav ett tag redan och var även närvarande när Tokio Hotel-stjärnan kom med bara vänner och utan livvakter till hans klubb.

Panos Kondogtis: Vad jag kan säga är... Han hoppade inte omkring, han var inte aggressiv... Han var precis som vanligt, helt normal. Jag vet inte varför denna situation väckets.


Panos Kondogtis såg inte attacken själv men däremot tre män som snabbt sprang ut från klubben.


Vad ligger bakom allt detta? Ett bra tag nu har det funnits ett videomeddelande från såkallade "Metal-fans" på Internetforum som uppmanar till våld mot Tokio Hotel.

Maskerad kille: Till alla i Tyskland: Kasta era ölflaskar på Tokio Hotel när ni ser grisarna!


Trots att bandet kände till hoten, var det precis det som hände.

Polismannen Frank Küssner: Än så länge vet vi inte orsaken bakom attacken. Vi har inte pratat med några vittnen ännu. Det kommer däremot ske inom de kommande dagarna.


Gustav har lämnat sjukhuset igen och var inte tillgänglig för en kommentar. Men visst, klubbattacken kommer förfölja honom och bandet tiden framöver.Hittade allt detta från Elinas TH blogg!, stackars Gustav,hoppas han mår bra!♥

Puss på er gullungar!♥

Rör dig inte!

13.07.2009
Denna video är ovärdelig :) och hur coolt är inte idén bakom den?! Jag vet inte hur många nätter de galna programmernarna har spenderat framför sina datorer. Jag undrar även ifall det är någon riktig människa i den. Det är lite sorligt men vackert på samma gång. Klippet är av Stink Digital och direktören Adam Berg för 21/9 TV.
 


Översättning av mig,ge creds ifall om ni använder detta!;) Puss på er gullungar!♥

Filmer jag ska se i sommar!

13.07.2009

...och här är nummer 2!Puss på er gullungar!♥

Gustav i slagsmål!

Nattligt drama kring „Tokio Hotel" På ett disko i Magdeburg blev trummisen Gustav (20) brutalt nedslagen; Skärvor! Blod! Akuten!

En polistalesman; "Han fick skärsår, som behövdes behandlas på sjukhus".

Gustav festade under natten till söndag på diskot "The Club" i sin hemstad Magdeburg.
Vid 4.10 på morgonen inträffade slagsmålet: En ung man, (20) började bråka med Gustav, efter ett handgemäng slog den okände mannen honom flera gånger med två ölflaskor!

Flaskorna krossades, Gustav fick två skärskador, bland annat ett två-tre centimeter långa jack i bakhuvudet! En ambulans tog "Tokio Hotel"-trummisen till sjukhus.

Tokiohotels producent och manager David Jost: "Gustav togs 4:30 på morgonen till ett sjukhus akutmottagning. Skärsåren i huvudet blev omedelbart sydda."
Gustav har lämnat in en anmälan mot den okände.Ge creds ifrån mig ifall om ni använder detta,stackars Gustav,jag hoppas han mår bra! ♥

Tidigt!

Idag vaknade jag tidigt(för en skull!),idag ska jag ta det lungt och börja tvätta lite kläder som jag ska ha med mig till Gotland,eftersom jag åker på lördag morgon. Jag kommer vara borta i två veckor,kommer inte hem förrän söndag den 3 augusti.Då kommer jag inte upptadera min blogg på ungefär två veckor,men sen när jag kommer hem igen,då blir det massa bilder från Gotland och andra inlägg,ni blir inte av med mig så lätt!


Tom och Gustav♥

Puss på er gullungar!♥


Nehmen Sie mich zurück

Till Burg i Tyskland!
Saknar
staden där,vill åka tillbaka dit,det är så trevligt och roligt,man känner sig så hemma där!


Jag bodde på detta fina hotell,älskar det! Personalen var jätte trevliga,om någon av er ska till Burg,så rekomenderar jag verkligen detta hotell!

Puss på er gullungar!♥


Movietime!

Har nyss laddat ner filmen The Craft,ska sätta mig ner och kolla på den nu!
Upptaderar senare om jag hinner!

Puss på er gullungar!♥

Dagens låt!

Lägger in dagens låt,det blir Spaceman med ett av mina favoritband The killers!Puss på er gullungar!♥

Shoppingen!


Rosa och svart volangklänningar från Gina Tricot,199kr styck!

Vita shorts från Gina Tricot,199kr.


Rosett skorpumps,från H&M,299kr. Älskar verkligen dessa skor,har väldigt många skor hemma men äsch strunt samma,dessa får plats ändå!;)

Puss på er gullungar!♥


Shoppat!

Har nyss vart nere på stan och shoppat massor,behöver ha nya saker.
Jag bara köper kläder fast min garderob är helt smock full,måste köpa en till garderob.
Var nere med familjen och fikade på det nya cafét Coffe House,men det var väl sådär tycker jag. Deras baguetter smakar konstigt och var helt torrt.Det enda jag fastnade för var varm choklad,den var mumsigt god!
Det har blivit något fel med att ladda upp bilderna för hela rutan fastnar då,så jag lägger upp bildern från shoppingen senare! ;)

 Puss på er gullungar!♥

Guten Nacht!

Jag ska ta och gå och lägga mig nu,är helt slut i kroppen,sov så gott!<3


De har ballar(och choklad)!

12.07.2009

Bollar och choklad! :) Åh, jag glömde nästan skataren. Har jag redan nämna att Bill en gång ville bli en professionell kickboarder? Jag tror det, men jag kan inte berätta historien ofta. Hade musiken inte korsat hans väg sedan då skulle han ha skjutit detta klipp med sin kickboard. Kom igen, du måste tänka detta: i stället för Bob Burnquist skulle det vara min lillebror Bill.Översättning från Madde(mig!),ge creds från mig om ni använder detta! Puss på er gullungar!♥

Litet fan med en ny stil!

12.07.2009


Puss på er gullungar!♥

Sommarfilm nummer 1!

11.07.2009
 

Puss på er gullungar!♥

Amazing!

Hittade dessa klipp på youtube,vinnarna av Britain´s got talent,Diversity: Dance Group!
Deras dans är så jävla cool och jag har aldrig sätt några dansa så bra som dem.
Checka in dessa videor.

 


Puss på er gullungar!♥

Titanic!

Satt uppe igår till två och kollade på Titanic,älskar den filmen,kan se den hur många gånger som helst och tröttnar aldrig.Gråter lika mycket varje gång. Kate Winslet som spelar Rose,hon spelar så jävla bra.Hon är definitivt en av mina favorit skådespelerskor,så jävla vacker det är hon.
Puss på er gullungar!♥

Träning!

Förlåt för att jag inte har upptaderat något imorse men jag hann inte,för jag vaknade tio och åt bara frukost och gjorde iordning mig sen drog jag och hade träning kl ett med några.
Men nu är jag hemma och är ny duschad och ska sätta mig ner med min half baked ben & Jerrys!
Det fanns som tur är bara en kvar där jag köpte den,så lycklig jag blev!;)

Puss på er gullungar!♥

Eminem live best performance!

Älskar verkligen dessa låtar live,han gör de så mäktigt bra.


Puss på er gullungar!♥

Dagens snygging!

Det går idag till Tokio Hotel hunken Georg Listing! Se och njut!

Puss på er gullungar!♥

Dagens låt!


En av mina absoluta favoritlåtar med Eminem,han är en av de bästa! Älskar hans senaste album.
Äntligen har han kommit tillbaka,hoppas han kommer ut med en turné snart så han kommer till Sverige för då ska jag gå!

Puss på er gullungar!♥

Frågor!

Hur gammal är du?

Jag är 17,alltså född 1992!


Hur lång är du ?

Hela 161 tror jag.


Hur mycket väger du?

Väger varken för mycket eller för lite.


Vilka bloggar läser du ?

Jag läser Kenzas,kaulitzandthegs,tokio hotel bloggar,mirree,brukar inte läsa bloggar så mycket!


Vilka bloggar läser du inte ?

Kissies,gaybloggen och sånna bloggare som ser ut som kissie och skriver som henne om olika bantningskurer,för det skulle jag skämmits för att skriva om,man vet att det finns personer som hatar sig själv och att man tycker man är tjock fast man är fin som man är,varför ska man skriva sånt? Nej jag vill försöka nå ut till personer och få dem att förstå att de duger som de är,sluta banta och börja tycka om sin kropp! Hur ska någon annan tycka om din kropp om du inte kan göra det?


Med vad och hur sminkar du dig ?  =)

Jag använder inte så mycket smink på sommaren eftersom jag vill bli brun och det är inte så snyggt och fint att gå runt med glansigt ansikte pågrund av allt svett och smink. Så jag brukar bara ha på mig Maxfactor,False Lashe Effect,som är min favorit mascara. Sen på kvällen eller de dagar då det är dåligt väder så brukar jag ha på mig solpudret Lumene, som ger en fin solbränn hy i ansiktet.
Brukar också ha läppglanset från Sephora,som är mitt favoritmärke,deras make up saker är jätte bra och fina.
När det är fest så brukar jag ha på mig ögonskugga någon snygg färg.


Vilken parfym använder du?

Jag använder olika parfymer per dag,just nu så använder jag Naomi Campbelles- Cat Deluxe,som luktar jätte gott.


Sover du naken? =)

När det är varmt och när jag är själv så sover jag naken,annars inte,då sover jag med shorts och linne.Hur får du råd med allting?! Jobbar du eller får du en massa från dina föräldrar?

Jag har lika mycket pengar att röra mig med som alla andra,jag får 1050kr alltså studiebidraget att röra mig med.Sen så jobbar jag ju extra som hjälptränare på tennisen och då får jag väl 800kr per månad,beroende hur mycket jag jobbar.
Sen delar jag ut tidningar som jag får 400kr per månad eller mer,det beror på hur mycket reklam det är med.
Sen sparar jag alltid pengar,utan jag slösar inte bort! Jag brukar få pengar ibland av mamma och pappa.


Är du oskuld?

Jag är oskuld ja,och jag har inte bråttom till att bli av med den.

Är du bisexuell?

Nej jag är heterosexuell!

Hur gammal var du när du förlorade oskulden?

Jag är fortfarande oskuld!

Hur många har du egentligen haft sex med?

Inga än så länge!;)


Har du haft ett one night stand? isf hur många?

Jag har inte haft one night stand,och visst skulle man vilja testa på det någon gång,men jag är förhållandetypen.
Om man kan räkna med hångel och smek och sånt som one night stand så är det okej med det,men jag skulle aldrig tänka mig att ha sex med någon som jag knappt känner,det äcklar mig!Tar du den i 2an?

ehh?Är du sex beroende?

Hahah,nej det är jag inte,jag tycker om att skoja om sex och så men man kan nog inte kalla mig för sex beroende.Tycker du om att suga?

Om jag var en dammsugare hade jag nog älskat det!


Vilka ställningar har du kört?

Men seriöst?


Hur många gånger har du däckat?

Jag har aldrig deckat,så full har jag aldrig varit och kommer nog aldrig bli det heller.


Vad vill du bli när du blir stor?
Jag skulle vilja jobba med något inom kändisvärlden för det har alltid intresserat mig att få åka ut i världen och intervjua olika kändisar,det har alltid varit min största dröm.Blir alltid avundsjuk på de som jobbar med sånt som dom på MTV.
Är du nöjd över dig och ditt utseènde?? :)

Jag har väl mina skavaker,men jag gillar mig själv som jag ser ut! Jag är nöjd över mig själv!Jah älskar din blogg!

Tack!:D


Vad är dina planer för framtiden?
Jag ska gå klart linjen Turism i två år till sedan tar jag studenten här i Eskilstuna.Sen ska jag flytta med några kompisar till New York och börja mitt nya liv där,och bara följa minna drömmar och bara leva livet med fester och sånt.


Vart vill du bo?
Jag vill bo i New York eller någonstans i USA, eller så vill jag bo i Hamburg eller Burg i Tyskland för de är så fina städer.

Var ska du jobba på sommaren?

Jag har inget sommarjobb och det är för att 17 är fortfarande för ungt för de flesta jobb.


Vad får andra för intryck av dig när de möter dig första gången ?

Det har jag ingen anning om,det är väl att jag är galen och trevlig.Men jag brukar vara öppen mot alla som jag träffar.
Men visst så är jag blyg ibland men jag är pratsam.


Favorit bok?

Jag läser inte så mycket som jag gjorde förrut,har ingen favorit bok.


Vad använder du för schampo?

"Herbal essences fruit fusion citrus duft"


Hur mycket pengar lägger du på shopping i månaden?

Det beror på,ibland 500, men oftast 1000kr.Beskriv din drömkille?

Visst bryr jag mig om uteseendet men det är inte allt.Han ska vara söt och ha ett fint leende.Han ska också ha rolig humor som mig,vara galen som mig och han ska vara faithful,alltså inte vara en player. Han ska vara omtänksam och cool. Fin klädstil. Typ se ut som Tom Kaulitz.Puss på er gullungar!♥


Mina skönhetstips!

 •  Det jag tycker är viktigast är att man får nog med sömn,helst 8 timmars sömn varje natt,det gör så man blir snyggare och piggare.
 • Dricka mycket vatten,det gör att din hud mår bra.
 • Använda ansikts/kropps peelingar 1 till 2 gånger i veckan.Rengöra ansiktet varje kväll och ta bort all smink.Glöm inte återfuktande natt och dag kräm.Eftersom att rengöringar brukar torka ut huden,så det är viktigt att ha en återfuktande kräm.Huden blir mjukare och fastare.(Jag brukar ta peeling i duschen,sen när jag kommer ut ur duschen så sätter jag på mig en ansiktsmask,man får bättre effekt av det!)
 • Sola regelbundet,huden mår bra av sol för den blir jämnare och renare,men överdriv inte med solningen det kan bli farligt.
 • För att få glansigt och finare hår,så skölj med kallt vatten efter att du har duschat,det hjälper,eftersom håret trivs i kallt vatten.Glöm inte att använda hårinpackningar på topparna,det motverkar slittning och gör så att topparna håller längre.
 • Ta hand om dina händer och fötter.Gör manikyr och pedikyr.Ta en dag för dig själv då du sitter och gör manikyr och pedikyr.Man mår mycket bättre av det.Det blir en enorm självkänsla när man matchar.
 • MOTION! Gå ut och gå minst en timme varje dag,det hjälper och man mår mycket bättre när man är ute och tar friskt luft.Det är skönt ibland att gå för sig själv och lyssna på musik,då får man tid för sig själv!
 • Sov med hårinpackningar då och då.
 • Massera in olivolja dagligen på nagelbanden och naglarna om du har dåliga naglar(som jag!) Jungfru-olivolja är bäst.Annars så kan du köpa ett riktigt bra nagellack som stärker naglarna,som jag har hemma,man applicerar det två lager på nageln och sen är klart! Det håller länge men du måste tänka på att applicera två lager var tredje dag. Det gör så att inte nageln går eller bryts av.

 • Nytvättade kläder,jag klarar inte av att använda samma tröja 3 dagar efter varann utan att tvätta emellan.
 • Borsta tänderna med salt en gång i veckan max för vitare effekt om du inte har lust att köpa dyra tandkrämer.(annars kan man gnugga jordgubbar också!)
 • Förbjud dig ingenting! ÄT ALLT DU VILL I MÅTTLIGA MÄNGDER BARA! Det är vad man mår bäst av. Strunta i de olika bantningskurer,de hjälper dig inte,utan de får dig bara att må dåligt!
 • Solpuder som rouge,det ger ett naturligt resultat.
 • Om du ska på ett möte och har risigt hår? Sätt bara upp det så ser du genast profesionell ut.
 • Var positiv framför allt och snacka inte skit!
 • Använd brun utan sol för ett snabbt resultat,du ser brunare och fräschare ut.(jag skulle inte klara mig utan det!)

Puss på er gullungar!♥
Få bort finnar!

Det är många ungdomar idag som har problem med sin hy,pågrund av finnar bland annat.
Det finns ett sätt som många tycker fungerar bäst mot att få bort enstaka finnar är att använda tandkräm,som man duttar på lite över natten,krämen torkar ut.

Jag har inte testat på detta,men det kanske man ska testa på någon gång.Puss på er gullungar!♥

Vilka filmer kommer jag att se i sommar?

11.07.2009
Varför gå på bio under sommaren? Tja, tyska Somrarna är ofta inte vad du vill att de ska vara. Under några kommande dagarna kommer jag att lägga upp 10 filmer som jag definitivt kommer att titta på denna sommar. Hur och var ska jag gå på bio? Kan inte säga det, men vi kanske sitter sida vid sida en dag! ;) Bortsett från att jag är stor beundrare av gamla drive-in-biografer. Tyvärr finns det alldeles för få kvar, men mycket bra om dem är att du kan göra vad du vill i din bil .... så länge som ditt fönster brutits ;-)


Ge creds från mig,ifall om ni använder detta!:) Puss på er gullungar!♥

Kommentarer är på nu!

10.07.2009
Nu är kommentarfunktionen på Toms blogg aktiverat,så nu kan vi lämna hur många meddelanden som vi vill.


Vaken och pigg!

God morgon,jag vaknade nyss för en halv timme sedan.
Jag måste verkligen börja skärpa mig med att gå lägga mig sent på kvällen.
Så det ska det bli ändring på.

Åt nyss mat revbensspjäll,och nu sitter jag och äter på min marabou från igår.
Idag så ska jag bara ta det lungt här hemma och lägga upp bilder från när jag var mindre,typ bilder från två år sedan.
Det är så roligt att se tillbaka på hur man såg ut då.

Vad händer idag för er?

Puss på er gullungar!♥


Listen!

SItter här nu och mumsar på min marabou och dricker cola light(inte den godaste colan,men den duger!),jag blir så förbannad på personer som bloggar om hur man går ner till size zero som kissie gör.Snälla? vem orkar bry sig om att slarva bort hela sitt liv på en batningskur som gör så man mår ännu sämre.Jag har själv försökt med det och lyckas.Men jag vill verkligen inte ha size zero och se så spinkig ut,så att man går av på mitten bara av vinden. Det ser så jävla hemskt ut,nej bort med size zero och in med kurvorna. Det är så jävla fint att ha kurvor,sånna som Beyoncé har och Kelly Clarkson,sånna personer ser jag upp til!

Jag vet att det är själv svårt att älska sig själv och försöka vara nöjd med sin kropp,och jag lovar er att det hjälper verkligen inte med att svälta sig själv,som jag har testat på,man mår så dåligt av det.
Man tror att "Om jag svälter mig ner till den vikten jag vill ha som mål,så kan jag börja äta lite smått när jag har kommit ner dit!". Det fungerar verkligen inte så,för man kommer inte kunna sluta så fort man har kommit dit,man kommer bara tycka att man är ännu tjock,tillslut så svälter man sig så man blir så jävla spinkig att det är farligt!
Skulle ni verkligen riskera eran hälsa,för att gå ner till ert drömvikt? Jag tycker att ni ska vara glada över hur ni ser ut,tänk på att alla är födda med olika kroppsbyggnader. Jag är varken för smal eller för tjock,jag är mellan och det är jag stolt över att vara. Blir bara så trött på allt tjat om att "OH MY GOD!, jag är tjock! Okej jag måste verkligen banta!"
Jag bantar inte men visst så tänker jag ju på vad jag stoppar i mig,men jag slutar inte äta för det.
Som tur är så kom jag ur det där svältningsperioden(om man nu kan kalla det för en period,det hållde bara på i ett par dagar!),mina familj och kompisar hjälpte mig,och det tackar jag dem för! Annars kanske jag skulle ha påbörjat en ätstörning,ryser bara genom att tänka på det.
Man riskerar så mycket genom att svälta sig själv och genom att ta bantningstabletter som Kissie gör(den idioten!)
Du riskerar din hälsa bland annat och du ser äldre ut,det kanske inte märks men det var några doktor på tv som sa det.

Jag hoppas det är många av er som läser detta och förstår verkligen nu att ni är vackra och fina som ni är,sluta upp med erat klagomål om era kroppar,varför banta när livet är så kort,man ska heldre njuta av det än att kasta bort det på bantningskurer som får en att må dåligt!
Hoppas detta fick er en tankeomsättare, tack för att ni läste hela, ta hand om er!:)

Puss på er gullungar!♥


USCH!!!! BORT MED SIZE ZERO!

MORE OF THE CURVE SIZE!!


Madde dissar/hissar!

Diss!
1.Janet
,hennes låt "Let go" singel är jag trött på så jävla mycket,det ända hon gör med låten är att gnälla genom hela,så det låter som att hon har ont i magen,nääe! Den låten får mig att börja knappra på piller,lugnande piller! Någon som kanske kan ge henne Ipren åt magvärken?!
2.Fjortisar med hundra lager foundation i ansiktet och på läpparna,snälla vad är Sverige påväg mot egentligen? Vart man än går så är det fanimej fjortisar överallt,som har flera lager smink i ansiktet.Som ni tror ni blir snyggare av det? Hallå,grow up!,säger jag bara. Sen det här med foundation på läpparna,alltså det är ett stort misstag,det ser hemskt ut. Sen så fattar jag inte heller varför fjortisar ska klä sig i så små kläder så att brösten ramlar nästan ut, och att halv aset händer utanför,det ser bara horigt ut! Det är ingen som vill se det heller,förrutom er själva som går runt så! Köp kläder i rätt storlek och tryck ner brösten innanför tröjan,tack!
3.Kissie,den "store bloggaren!",okej hon är kändare än jag,det vet jag.Men jag fattar bara inte hur en stor fejkad kuksugarläppar bimbo barbie kunde bli en av Sveriges största bloggare? Hallå,jag säger det igen vad är Sverige påväg mot? Jag har följt hennes blogg i ett par månader,och det är hur tråkigt som helst att läsa,hon är så dryg mot allt och alla.Sen skriver hon att ho är damn perfect,att hon älskar sig själv så jävla mycket.Varför ska hon då operera sina bröst större och fylla i botox eller vadfan det är nu hon fyller i i sina kuksugarläppar!,Ja,det visar ju hur mycket hon älskar sig själv! Jag tycker bara sånna bloggar är hur meningslösa som helst!

Hiss!
1.Marabouchoklad
,"det livar upp både sinne och själv!",som jag brukar säga.Älskar verkligen choklad. Den får en på sånt jävla gott humör.Tackar den som uppfan chokladen,annars om den inte fanns så vet jag inte hur jag skulle bli eller ta mig till då under mina röda veckor! ;)
2.Sanna kompisar,jag vet seriöst inte vad jag skulle vara utan mina underbara vänner som jag har känt så länge,de får en alltid på bra humör och man glömmer sinna bekymmer.Jag kan inte tänka mig ett liv utan dem,de är mitt liv.Vad skulle jag ta mig till utan er?


Puss på er gullungar!♥

Dagens låt!Renegade Five är ett av de bästa banden,pappa hade förrut köpt deras senaste album med denna låt med,och så har han suttit och lyssnat på den hur mycket som helst och jag har blivit fast i dom.Albumet är verkligen bra!
Mina favorit låtar är "Running in your veins" och "Shadow". Tycker inte ni dom påminner lite om Linkin Park?

Puss på er gullungar!♥

Tom reklam för Nivea?


Haha,tror ni verkligen på detta? Jag vet att det är fejk och det syns i videon,men visst skulle han ändå passa som modell för det?;)

Puss på er gullungar!♥

WRRRoooOROOOOROOOOOOM!

10.07.2009
Okej, jag erkänner det - jag är tokig i bilar och ingen kommer att kunna stoppa mig från utstationering saker om bilar;)! Den här finns endast i den digitala världen hittills och kommer förmodligen aldrig att dyka upp i mitt garage. Vem har sagt att bilar inte kan vara beauty queens?

Ge creds från mig,om ni använder detta!


Vi stolt presentera:

09.07.2009
En del av er redan fått nyheten: vi har sökt efter nya partner att förvalta våra konserter och nu är vårat LIVE-teamet komplett. "William Morris Endeavor Entertainment" kommer att boka konserter i framtiden och killarna från "The Production Office" blir vår skede idéer i verkligheten och se till att allt som finns på plats (förhoppningsvis det blir i din stad också!) fungerar smidigt. Vi har så många idéer för den kommande turnén och redan talar med människor från olika platser! :)Det är Gustav igen!

09.07.2009
Haha, det är Gustav igen (sorry, Klaus:). Är inte säker på vad det är ... men på något sätt så påminner detta mig om Gustav's legendariska dans på vår VMA fanparty. Måste gå nu och börja öva på danssteg.


Ge creds från mig,ifall om ni använder detta!:) Hahaha,detta klipp fick mig på gott humör!;)

Puss på er gullungar!♥

Trött!

Jag kom nyss hem från Jackie,jag och Emma sov över hos henne och hade filmkväll,då vi kollade genom nästan alla Harry Potter DVD:erna.Vi var uppe till halv sju,och sov till tolv,nu är jag helt slut!
Så mitt bloggande får ta smällen idag,sorry!
Upptaderar extra imorron!

Nu ska jag iväg och köpa marabou!

Puss på er gullungar!♥

God Morgon!

Vaknade för ett tag sedan och är nu ny duschad,ska till tuna park med Emma och shoppa!
Hörs sedan!
Puss på er gullungar!♥

Lista!

Lägger upp en lista på några av mina favoriter.

VAD LYSSNAR DU PÅ?/VAD HAR DU HÖRT?


Johan Plam[x] har hört,tur att jag inte blev döv! Pain in the ass!
Lillix[ ]
Green Day [x]
The Misfits [ ]
My Chemical Romance [x]
McFly [x]Dom står jag inte ut med!
The Red Jumpsuit Apparatus [ ]
KoRn [x]
Franky Lee []
Funeral For A Friend [ ]
AFI []
Aiden []
Evanescence [x]
HIM [x]
Queen [x] Grymma!
Billy Talent [x]
Iron Maiden [x]
Bullet For My Valentine [ ]
Edguy [ ]
The Poodles [x] Hört en låt!
Panic! At The Disco [x]
The Killers [x]Älskar dom!
Good Charlotte [x]
Linkin Park [x]
Fall Out Boy [x]
The Strokes [ ]
Bring Me The Horizon [ ]
Bless the fall [ ]
Tokio Hotel [x]kärlek<3
The Clash [ ]
Three Days Grace [ ]
Nevada Tan [x]Kärlek<3
Silverstein [ ]
Sum 41 [ ]
Foo Figthers [x]
2 pac []
Kent [x]Uppväxt med deras musik,var redan ett stort fan när jag var liten!<3
From First To Last [ ]
Escape The Fate [ ]
Sex pistols [ ]
Alesana [ ]
Saosin [ ]
Anberlin [ ]
Haddonfield [ ]
A vain attempt [x]
CCrying anatomy [ ]
Blink 182 [ ]
Circle Takes The Square [ ]
Avenged Sevenfold [x]
Paramore [x]
Bullets and Octane [ ]
System Of A Down [x]
Plain White T's [x]
underaoth [ ]
Guns n' Roses [x]
30seconds to mars [x]
Kid Down []
A Black Rose Burial [ ]
the Used [x]
Eminem [x]Kärlek<3
Antic Cafe []
Lafee [x]
Shane Ward [x]
Lupe Fiasco [ ]
Rihanna [x]
Samy Deluxe [x]Kärlek,älskar hans musik!<3
Simple plan [x]
The jonas brothers[x]
Slipknot [x]
Rammstein [x]Dom äger!<3
Marylin manson [x]Suger,om man fick pengar för att lyssna på honom då skulle jag nog göra det!
Limp Bizkit [x]
Metallica [x]Kärlek<3
Queens Of The Stone age [ ]
Black Sabbath [ ]
Priestess [ ]
Backyard babies [x]
Alice Cooper [x]
Disturbed [x]
Sweet [ ]
Poison [ ]
AC/DC [x]
Opn[ ]
The Ark[x]
Taking back sunday [ ]
Kill Hannah [x]
Rodney atkins [ ]
Big bang [ ]
2ne1  [ ]
Sum 41 [ ]
Avril lavinge [x]
Bushido[x] Kärlek<3

om du tar den här listan, lägg till en artist/band i listan, så att den blir längre och längre.. (:Jag tycker det är jätte roligt att göra och fylla i sånna här listor!
Puss på er gullungar!♥

MJ!

Tänkte vissa er mina favoritlåtar med MJ.

 

 
Visst så har han flera asgryma låtar,men dessa är några av mina stora favoriter,det känns inte verkligt att han är död,jag som ville se han live i London! :(

Puss på er gullungar!♥

Dagens låt!


"I will remember you!"-Sara Mclachlan!

Puss på er gullungar!♥

Madde Dissar/Hissar!

DISS!
1.Japanska band,seriöst?Jag hatar verkligen japansk musik,det låter som det är en dansk som sitter och skiter på dasset.Snälla den musiken är värre än den svenska.
2.Ryken om att Michael Jackson är död!Nu får väl de som påstår detta lägga av,så trött på allting som står om Michael Jackson i tidningarna,att han lever,han har hudcancer,han blev mördad blabla! Han är död! Punkt slut!

Hiss!
1.Kaulitzandthegs.blogg.se!
,Elinas blogg, är den bästa TH bloggen,hon upptaderar alltid om den senaste som hon hittar.Läser den varje dag,det borde ni andra TH fans göra.
2.Brun utan sol,vad skulle jag göra utan dig? Jag skulle se likblek och äcklig ut som Dita Von Teese,Nej tack, jag håller mig till det bruna,som är inne och ser fräscht och fint ut.
3.Coldplay,är ett av mina favoritband,deras musik får en på alltid bra humör och Chris Martins röst är helt underbar.
"They are one of the kind!"

Puss på er gullungar!♥


Kommentar,någon?

 • 07.07.2009
  Grabbar,jag tycker vi saknar en kommentar funktion här i bloggen.Vad tycker du?
 • YES,Tom!!! Jag vill gärna kunna säga "Hej" till dig.
 • Vet inte-Jag är inte riktigt säker.
 • Nej! Snälla håll kommentarerna utanför-Det är bra utan dem.

Haha,jag tror att jag vet vad alla kommer att svara på!;)
Hoppas på att de nu fixar så att man kan börja kommentera,fatta vad många kommentarer han kommer få då! ;)
Mängder från mig,bland annat med mitt mobilnummer!

Puss på er gullungar!♥


Adventures Of Power!


08.07.2009
Du måste bara se denna trailer. AIR trummor?? Vilken sorts galen nonesense är det? ;) När jag tänker på det när jag kollade på Gustav bakom sina trummor, han definitivt skulle ha en god chans att vara i denna genre. Ingen har mer makt ...

My life,what it sucks!

Just nu så suger mitt liv,jag är så jävla förbannad på allt och alla!!
Jag måste ta och lugna ner mig,men jag mår så jävla piss,för min mobil är inne på lagning nu och inte får jag låna pappas gamla musikmobil,tack så jävligt mycket för det! Sen så ska varken mina gamla mobiler fungera, med mera!
Jag orkar snart inte mer av den här skiten,längtar som fan tills jag ska flytta till New York och få börja om på nytt.
Då slipper jag den här skiten i Eskilstuna och alla som bor där!
Varför ska det alltid vara jag som ska drabbas av att inget ska fungera som det ska och inte heller få som jag vill någon gång! Nu ska jag fan gå och tjura häcken av mig! God Natt folks!♥

Forever21!

Hittade dessa kläningar från Forever21!


Puss på er gullungar!♥

I will remember you!

Denna låt tillägnar jag till Michael Jackson,som begravs idag!
Hoppas du får det bra i himlen,kommer sakna dig
!♥

I will remember you!Reast in peace Michael Jackson!♥


OBS!

Glöm inte att kolla på Jacksons minnesstund kl 19:28 och därefter kl 20:00.
Jag ska se det, ha det bra!

Puss på er gullungar!♥

Gårdagens shopping!


Jeansshorts, 124kr,det var rea på dessa,de kostade förrut 249kr. De kommer från Gina Tricot.

Vit volangkofta från Gina Tricot 299kr,är helt kär i den!♥


Köpte hårinpackning för mitt hår.Kostade 49kr på Åhlens.

Ska nu till elgiganten, puss på er gullungar!♥

Guten Morgen!

Jag vaknade upp nyss och har precis ätit frukost,ovanligt!
Idag ska jag bara ta det lungt,och sen när pappa har slutat jobbet så ska vi åka till Elgiganten och lämna in min mobil för den har något glapp i sig,tråkigt! Men jag ska ha en ny mobil och den ska fungera.

Vad ska ni sötnosar göra idag då? :)

Puss på er gullungar!♥


Toms blogg!

07.07.2009
Nya Tokio Hotel TV Kamera har anlänt!
Vi ville inte att vår kameraman ska dra runt sin super tunga cam från stenåldern längre och vi var bara tvungen att vara trevlig mot honom för en gång så fick han en nyare, mindre version. Få se hur resultaten visar sig och framför allt vad som händer härnäst på TH TV ...;)Om ni ska ta detta så får ni ge creds från mig!

Puss på er gullungar!♥

Tokio Hotel Fans: Was machst du Tom?

Haha,hittade detta klipp på youtube,några killar som har klätt ut sig till Tom och Bill,sedan så gör dom en rolig parodi! ;)

Sov så gott gullungar!♥

Toms blogg!

Kommer lägga upp alla Toms inlägg på ett enda inlägg här i bloggen,det blir inte så utspritt då och lättare för er att hitta.


01.07.2009
Nyligen på gym ... Woho, multijobber Kanye West inte sova längre.
08:00:
Chef över till studion för att producera den senaste titelinformation.
12:00: Ta en bit mat.
12:30: Design gymnastikskor för NIKE.
04:00: Kaffepaus.
04:30: Design gymnastikskor för Louis Vuitton.
09:00: Har middag med Rihanna.
11:00: Godkänn scen för kommande turné.
01:00: Blogg.
02:00: Spela in video för "Bästa jag någonsin haft".
07:00: Ta upp en av extramaterialet från videofilmning.
 
Ops, det är redan 08:00 ... Tja, det var värt det - se själv:)


Drake-Best I ever had.

För er som inte har fattat detta inlägg,så är det inte Toms schema utan han/eller någon har skrivit ut Kanye West schema,varför vet jag inte,kanske för att Kanye ska få creds!

02.07.2009
Jag hatar när folk slita djur i deras naturliga livsmiljöer bara för egen glädje och för i princip låsa upp dem som en leksak hemma.Men jag måste visa dig det här - den som inte går galet måste ha ett hjärta av sten.Slow Loris är den sötaste djur på jorden men det är också därför som de är dömda.Kontrollera även här sidan och berätta för alla du känner om det.


Jag håller med Tom i detta inlägg helt,man ska inte ta djur från deras mammor i en så ung ålder då de behöver deras mamma som mest,man ska låta dom vara.

02.07.2009
NYLON Mag + NIKE = färgstarka
NIKE släpper en ny linje för deras "doppa mönster" i samarbete med NYLON Mag.Under 1985, Nike Dunks kom ut för första gången och då de endast med basket skor.Allvarligt, dessa skor är klassiker och nu NYLON är ytterligare en modell av den befintliga sort.Det är enbart kvinnor! BTW: Jag hörde att du kan få dem på Urban Outfitters och Nike.com.


Jag tycker dom är riktigt snygga skor,skulle vilja ha dom i rosa eller i gröna.


03.07.2009
Stjärnan i Min Blogg Announcement Video!
Får jag presentera: Den verkliga stjärnan i mitt tillkännagivande video, tillbaka när han var en liten baby:)


Så jävla söt hund,vet ännu inte namnet på den,det enda vi vet är att det är en kille och att det är Toms hund,nya hund!

04.07.2009
Guten Morgen!
Medans jag äter frukost kan du redan nu ta en titt på de första backstage bilderna från vår covershoot. Kan inte säga för mycket ännu;) men vi sköt för 2 dagar tills sent på kvällen och alla var tvungna att göra massor av övertid. Allt detta på grund av Gustav och Georg tog evighet i smink .... som vanligt. Åh, och Georg hade för många bananer och ägnat mycket av sin tid på wc .... BTW: The pic av mig här bredvid blogg fönstret är från den sessionen.04.07.2009

VOILÀ!

Jag kan inte vänta med att möta våra nya designers och slutligen utveckla några nya LIVE idéer. Det är ungefär det mest spännande delen innan turnéns kick-off. Jo, naturligtvis bortsett från den utmaning som har att lära Bill, Gustav och Georg alla sina texter och instrument i tid : D. .. Men tills det är "showtime" håller jag på att fortsätta samla in idéer. Denna scen. till exempel är bara fantastiskt!

Kan inte hitta videon eller få in den här,så om ni vill se den får ni gå till toms blogg och leta reda på den.

05.07.2009
Nya Eminem Video
Jag fick hans album direkt efter släppet och från början var min top låt "Beautiful". Förra året var vi i Detroit och körde runt i staden i vår turné buss. Det var verkligen anmärkningsvärt att staden var öde i vissa områden och att en hel del av hus, affärer och fabriker var toma! : (


05.07.2009
Mer från covershooten!
Jag har letat efter bilder på Bill från covershooten hela dagen... några som är anständiga nog att dela;) Tro det eller ej har jag faktiskt hittat några!05.07.2009
Storebror ser oss?
Denna video av min favorit tysk rappare Samy Deluxe blev riktigt bra. Jag tror att de borde ha tagit en Tokio Hotel konsert i miniatyr världen, eller ännu bättre: en Tom Kaulitz staty. Jag måste prata med Samy om det:)


Detta är vad jag kallar för ren Samy Deluxe musik,han har äntligen kommit tillbaka till denna sorts låtar,jag älskar det!
Samy Deluxe är en av mina stora favorite,ska se han live någon gång,helt klart!;)

06.07.2009
Completed!
Och nu har vi alla uppe igen. Fråga mig inte vilken typ av uppdrag Gustav och Georg är på, jag har ingen aning: D06.07.2009

Jag hatade min skola!
Bara att tänka på min gamla skolbyggnad ger mig kalla kårar. Helt hemskt. Bara så ni vet, Bill verkligen fick gå i skolan och han var så glad varje år när sommarlovet äntligen upphört! ;)
Ta en titt på den här skolan i Berlin och att ni deltar i undervisning där. Hade detta varit vår byggnad och om lärarna var lite mer cool skulle jag har upprepat klass 10 för evigt;) [ok, inte sant alls]

Pictures credits: Erika Mann Grundschule, Berlin


Mer kommer sedan! ;)

Puss på er gullungar!♥


Från Toms blogg!

06.07.2009

Jag hatade min skola!
Bara att tänka på min gamla skolbyggnad ger mig kalla kårar. Helt hemskt. Bara så ni vet, Bill verkligen fick gå i skolan och han var så glad varje år när sommarlovet äntligen upphört! ;)
Ta en titt på den här skolan i Berlin och att ni deltar i undervisning där. Hade detta varit vår byggnad och om lärarna var lite mer cool skulle jag har upprepat klass 10 för evigt;) [ok, inte sant alls]

Ge crids ifall om ni använder detta, Källa:Tokiohotel.com


Vem skulle inte vilja gå i denna skola? Jag skulle definitivt kunna tänka mig att gå i denna skola eller en liknande,fast inte ända i Tyskland.För jag kan inte ens tyska så mycket att jag skulle kunna klara mig att börja i en annan skola och sen så går jag också i en bra linje på St Eskil,i en jätte bra klass. Men fan vad fin skola det finns i Berlin.Fan vad avis jag är på den skolan! Scheisse! Jag skulle såklart börja i den skolan om Tom gör det,annars inte!;)

Puss på er gullungar!♥

Keane 1/11 2008!

Jag och Elin tog ledigt från skolan och åkte upp till Stockholm och köade från kl 1,2,3 tiden någon gång där mellan,på annexet.Det var riktigt kallt eftersom det var mitt i vintern och även om vi hade på oss vinterjackor och tröjor under dom så hjälpte dem inte oss från att frysa arslerna av oss!
Jag försökte få in oss så vi kunde få komma backstage,vi var nära där! ;)
När det blev insläpp runt halv sju taget,blev alla helt galna.
Efter vi hade visat upp biljetterna sprang vi fort mot arenan,och vi kom längst fram,där vi träffade på Bella och Mimmi,vi ställde oss bredvid dom. Haha,tack för en underbar stund tjejer!♥

Förbandet var en norsk tjej som hette Ingrid Olava,hon var duktig på att sjunga men det är verkligen inte min musiksmak,hatar sådan musik!
Stod och pratade med säkerhetsvakterna och skojade med dom.
Efter förbandet så fixade dom sakerna uppe på scenen och därefter klev Tom,Tim,James och Richard ut på scenen.
Jag blev ju hur galen som helst och jag stod på Tims sida(han som spelar scynten!) och checkade in hans ass!
Fick bland annat ögonkontakt med Tom Chaplin och Tim,bara när jag tänker tillbaka till det ögonblicket så blir jag alldeles varm inombords! De är så härliga killar och gör så jäkla bra musik!
Jag gillade inte keane så mycket först men efter konserten så är jag helt besatt i dom,speciellt i Tim och hans sköna moves! ;)
Pengarna var verkligen värd allt detta.
Kommer inte ihåg i vilka ordningar de sjöng låtarna,men de sjöng bland annat dessa Bedshaped(Min favorit låt!),Somewhere only we know,Crystal ball,Everybody´s changing med mera.

Keane är verkligen ett bra live band och jag skulle definitivt inte tveka om att få se dom live en gång till,de är så bra,Tom låter likadant som han gör på CD.

En av de lyckligaste stunderna i mitt liv, Tack säger jag bara!


Jag,Elin,Emma och hennes mamma träffades upp i Stockholm och gick och åt på Bamboocity, mums!

Deras glass,smakar ingenting!

Min älskling Emma!♥

Min andra älskling Elin!♥

Elin i tågstationen!

Sitter och väntar nere på tunnelbanan.


Elin och jag tog lite egobilder medan vi väntade på (tunnelbanetåget?)

Kön till Keane,får rysningar i rumpan när jag tänker på att vi stod och frös arslerna av oss!

No comments!

Möte upp Mimmi och Bella där. Dom är hur roliga som helst!♥

Inne i lokalen när vi väntade på Keane.

Ingrid Olava,spelade i en halvtimme! Orkade med henne?!

Min polare vid hörnet,jag skulle försöka få in oss backstage!

Tom Chaplin och James,så jäkla söta!

Tim,min man!♥

Tom,kollade på mig och vi fick ögonkontakt! ;)

Keane!

Haha!

Tom kom emot och ställde sig ner på knäna och sjöng till oss! Hur fint är inte det?

Tom Chaplin,söt!

Avslutar med denna bild på sötnosen Tom,och nej jag zoomar in in,jag stod så nära från honom!

Puss på er gullungar!♥


Dagens låt!Anna David-Fich dich!
Hon är en dansk artist,som har översatt denna danska låt "Fuck dig!" till andra språk som tyska"Fich dich!" och engelska "Fuck you!", riktigt bra versioner på alla låtarna,tycker jag!

Puss på er gullungar!♥

Shopp!

Var precis nyss nere på stan med Emma och shoppade en vit tröja,jeansshorts och hårinpackning.
Vi gick och åt på bamboocity!(min favorit restaurang!)
Visar upp det senare i bloggen. Kom precis hem,och ska nu äta något och bara slappa.

Puss på er gullungar!♥


Frågor?

Vi kan ha en frågestund,eller då om ni har frågor kring bloggen,om mig,film eller vad som helst,så kan ni fråga det här!
Skriv på,var inte blyga! ;)

Puss på er gullungar!♥

Sov så gott!

Satt nyss och kollade klart på en skit bra och spännande film som heter Little girl lost:The Delimar Vera story",som handlar om  en kvinna trodde att hennes lilla dotter hade omkommit i en brand, men sex år senare hittar hon dottern som då lever med en annan familj. Så försöker hon göra allt i sin makt för att få tillbaka henne och bevisa för dom andra att hon lever än. Den är baserad på en verklig händelse,fällde ett par tårar kan jag berätt,den är verkligen sevärd,rekommenderar den för er som älskar drama filmer.

Ska gå och lägga mig nu,ska upp tidigt imorron för jag kan inte fortsätta sova bort förmiddagarna som jag gör. Nej,nu får det bli ändring på det,för visst vill ni att jag ska hinna upptadera allt mer,jag är så bra på det! Sov så gott sötnosar,hörs imorron!

Puss på er gullungar!♥

Lägger upp en söt bild på älsklingen♥

God morgon sötisar!

Idag är jag hemma själv med hunden så då ska Emma komma över och baka kladdkaka med mig,som vi bakade så mycket förrut,så nu har det typ blivit en tradition. Men det ska bli jätte kul.

Vad händer för er idag då? Några planer?
Puss på er gullungar!♥


Dagens snygging!

Går idag till Columbus Short som spelar huvudrollen DJ i filmen Stomp the yard!
Den filmen rekommenderar jag verkligen för er som gillar dansfilmer,sen så är ju den snygga hunken Chris Brown med.
Puss på er gullungar!♥


Dagens låt!Så jäkla vacker låt,man får tårar i ögonen av denna!
Puss på er gullungar!♥

Dagens låt!Så jäkla vacker låt,man får tårar i ögonen av denna!
Puss på er gullungar!♥

Lördag!

Idag vaknade jag kl 12, av Isies som ville gå ut igen,så jag drog ut en snabbis med henne.
Åt sedan frukost,fick bara i mig en macka och ett glas vatten,jag är nästan aldrig hungrig nu förtiden,beror nog på värmen. Sen har jag hela dagen bara vart ute och slappat,kollat på tv och gosat med hunden.

Puss på er gullungar!♥

The gangsta!

En bild på Tom från TH:s senaste omslagsfotografering.
Han ser ut som en gangster,men ändå så jäkla snygg så man svimmar av.


Yo, my brotha from another motha!♥

Backstagebilder nya!

Här är några bilder från backstage från Tokio Hotels nya omslagsfotografering.
Kolla och njut,hittade alla dessa bilder från bland annat Toms blogg och från Elinas TH blogg.
Puss på er gullungar!♥

Källa: tokiohotel.com, kaulitzandthegs.blogg.se !


Soon.

Snart ska jag få se ett av mina största favorit band,coldplay!
Dom är kärlek,mina vänner. Deras musik ger mig öronorgasm, varje gång jag lyssnar på dom.
Chris Martin med sitt underbara sångröst som ingen annan kan nå upp till. Han är något speciellt.
Min favorit låt är såklart den gamla hitten The Scientist,den tröttnar jag aldrig på.


Jag ska se dom live i Stockholm på stadion med tusentals andra coldplay fans,några flera som ska dit?
Kanske vi ses där då!;
Jag kan inte bärga mig tills dess,jag har ståplats och ska helt klart komma längst fram, om jag så måste dö för det eller stå och köa flera dagar innan,vad gör man inte för Coldplay?

Puss på er gullungar!♥

"Nobody said it was easy!"♥


Toms blogg online!

Nu har äntligen Toms blogg kommit upp på TokioHotel.com
Här är länken till sidan http://www.tokiohotel.com/us/ 
Men bloggen är konstig tycker jag,det står typ om Kanye West schema,och varför skulle Tom skriva om just honom?
Det är väl inte typ han som Tom lyssnar på,inte den musiksorten,konstigt!
Checka in och läs,det är definitivt en av de bloggarna som jag kommer följa hädan efter.

Ny bild på Tom,så jäkla snygg(som vanligt!) Ni måste väl hålla med mig om att han ser ut som Sean Paul. ;)

Puss på er gullungar!♥

MJ verkligen död?

Det går rykten och flera fans säger på MJ forumen att han inte är död,utan att han har fejkat allting.
Sen kan man se i en video då en reporter har filmat helikoptern som MJ:s kropp ligger i,och man kan se hur kroppen rör på sig,så är allt detta ett enda stort jävla skämt?
Om det nu är det,som jag tvivlar starkt på,så tror jag inte att han kommer ha så många fans kvar,som han betede sig med att fejka sin död. Hur orkar vissa personer med att komma på rykten om att "Nej han är inte död,han lever!" hur fan kan man veta att han lever ens,hallå hela hans familj har erkännt själv att han är död och att de saknar honom så otroligt mycket,tror verkligen inte att de skulle slösa bort sina liv på att försöka lura hela världen. Sen har vi ju också MJ alla 50 konserter som han har tränat och repat för mycket,tror verkligen inte att han skulle bara ge upp och gå och gömma sig,och svika ens fans. Nu får vissa ta och ge sig, MJ är död,så är det,vare sig ni vill det eller inte,samma sak med Elvis Presley!! Nog snackat om det nu! Skaffa er ett liv istället,jag tycker så synd om MJ familj som måste motarbeta alla dessa rykten som vissa fans är smarta att skriva,mina tankar går till MJ:s familj,
You are not alone!♥
 
DEAD OR ALIVE?

Freitag!

Vaknade halv sju av att hunden väckte mig genom att hoppa upp i sängen och lägga sig.Så söt den är!
Jag vill också ha en sådan hund.
Gick sedan ut med Isies i en halvtimme, skönt var det med att komma ut och få frisk luft och motion på köpet.
Nu ligger hon bredvid mig och sover djupt,kommer lite snarkningar här och där.

Idag så ska jag inte göra något speciellt,bara ta det lungt och gosa med hunden.
Vad händer idag för er då?;)

Dagens outfit

Gick ut när det regnade,så fick lov till att klä mig varmt!
Skinnjacka-Bik Bok
Grå tunika-Vila
Peacehalsband-Spanien.
Leggins-Gina Tricot

Isies!♥ En av de sötaste!

Puss på er gullungar!♥

Klarry!

Jag har tråkigt och är inte alls trött,så jag sitter och försöker roa mig själv på youtube och jag har hittat en stor favorit,det är Klarry,han är så skön! Måste se hela videon,han är fan trög! ;)

Toms videomeddelande!

Here it is! ;) Isn´t it hot in here?
 

Puss på er gullungar!♥

Videomeddelande!

Har sett och hört från några att det kommer komma upp senare ikväll runt ett två taget ett videomeddelande från Tom Kaulitz från Tokio Hotel,det ska bli så spännande att få se vad han har och säga,jag hoppade upp och ner som en idiot i stolen och tjutter av glädje,tur att ingen såg mig för då skulle de säkert ringa till psyket! Men men.
Det var länge sedan man hörde av Tom,så nu ska jag sitta uppe tills hans videomeddelande kommer upp på denna sida: http://www.cherrytreerecords.com/profiles/blogs/video-announcement-from-tom
Jag lägger såklart upp videomeddelandet på bloggen om det går,stay tuned!

Looking so crazy in love♥

Dagens snygging!

Går till den snygge fotbollshunken Christiano Ronaldo,han är så jävla snygg,en natt med honom skulle man inte neka till! ;)
Puss på er gullungar!♥


Dagens låt!

Går idag till en av de finaste låtarna jag har hört någonsin, det är What if med Darin!
Den låten har så jävla fin text,den handlar om mobbing,jag tycker det är så jävla fel att mobba någon.
Jag är verkligen emot mobbing,finns inget värre än det!


God morgon!

Är uppe tidigt idag,ska strax vara hundvakt åt några som ska iväg.
Kommer vara det tills på söndag och det ska bli jätte roligt att få ta hand om en hund,jag är mer en hundmänniska än kattmänniska. Kommer själv skaffa en hund senare,vad det blir för ras på den vet jag inte,men jag hoppas det blir en golden retriever för de är så söta.
Några andra som är uppe såhär tidigt?

Puss på er gullungar!♥

Pss:Vet någon när tom ska börja med sin blogg,skulle inte han börja denna vecka?(Som snart är slut!)

Movie time!

Jag har precis bakat hallonpaj(min favorit paj!),och nu ska jag sätta mig ner och kolla på fortsättningen av komikern Jeff Dunham stand ups,jag älskar honom så,han är så jävla ball med alla sina dockor,min favorit av dom alla är Walter och Peanut,dom får man aldrig nog av!

Ha en bra dag/kväll!
Puss på er gullungar!♥
Puss på er gullungar!♥

The perverted one!

Lägger in mina favoritbilder på pervot Tom,min baby♥Dessa bilder är bara några av de tusen foton på tom som jag älskar.

Puss på er gullungar!♥