Lördag!

Vaknade upp nyss för en timma sedan, och hoppade in i duschen.
Så nu sitter jag framför datorn och äter päron.
Ska strax gå ut och ta en promenad, känner mig som en softpotatis, ska börja gå ut och röra på mig minst en timme varje dag om jag hinner. För det är så mycket med skolan, för nu på onsdag så har jag Geografi prov om vatten och det är väl inte så svårt!

Sedan ikväll så ska jag kolla på förintelsen boxen som jag fick i julas med mamma! <3
Det ska bli kul.
Vad händer för er ikväll då?

Ha det bra!

Fredag!

Nu sitter jag och har samhällskunskap och då är vi uppdelade i grupper och varje grupp ska skriva en tidning om en ö som lärarna har valt ut. Så min grupp skriver om Cuba och jag skriver om nöjen, senaste om artisterna där och vädret!

Det är rätt så roligt!
Ikväll blir det bio hoppas jag, men jag vet inte om det blir " I taket lyser stjärnorns" för det verkar inte som att alla andra vill se den filmen, så jag kan se någon annan film!

Men nu måste jag fortsätta med arbetet och jag upptaderar senare!

Ha det bra!

Ny Design!

Äntligen har jag fixat så att jag har fått en ny design för den jag hade förrut var så ful och tråkig, så då tänkte jag piffa upp det. Jag är ännu inte klar med att fixa bloggen, så Emma ska hjälpa mig! Tack och lov för det!

Imorron är det äntligen fredag och då går man från 8:30 - 13:20 , sedan så blir det bio med några i klassen på kvällen, då vi ska se " i taket lyser stjärnorna" , en svensk film som verkar väldigt bra. Har läst boken och den var jätte spännande. Filmen handlar om en ung tonåring i typ tretton års åldern och hon bor själv med sin mamma som har cancer och hon kommer inte leva länge till, så då börjar tjejen försöka att glömma bort sin mamma och det leder till att hon hittar fel sorters kompisar som gör så att hon börjar dricka och sånt som är dåligt för henne.  
Jag ska inte berätta hela filmen för er för då blir det inte så kul, men gå och ser den! 

 Nu ska jag ta mig något att äta, är så hungrig!

Hej då!

Torsdag!

Nu sitter jag i skolan och har Tema lektion, där skolans bibliotekarie står och pratar om vart man kan söka efter på vilka källor man kan använda med mera. Jag orkar inte lyssna!
Så jag tänkte upptadera min blogg som jag inte har gjort sedan jul, Oh my god!

Men det känns inte som att man har någoting vettit att skriva om, men ska försöka skriva ett inlägg varje dag, om jag hinner.

Jag är hungrig, det är någon äcklig brocoli gryta till mat idag och jag pallar inte den maten.
Åker hem och äter istället.

Ikväll blir det träning i ca 1,5 timmer, så det ska bli skit roligt.

Emma du får krya på dig gumman<3 Älskar dig<3