Midsommar!

Idag är det midsommar , några som vet vad dom ska göra idag då?
Jag sitter just nu framför datorn och skriver i bloggen igen , har no life.
Men jag ska fira midsommar med min familj och mina grannar , det ska bli jätte roligt! :)
Jag har gjort något bra idag , har vart ute och gått runt gärdet helt själv , fast det gjorde ingenting för jag gick och lyssnade på MP3. Det var jätte skönt ska jag säga , ska nog gå ut och gå imorron tror jag , eller det ska jag göra.

Jag sitter och kollar på roliga klipp från hemlighetsfulla huset och andra humorprogram , ska lägga upp några roliga klipp som jag tycker är rolig , kanske inte ni tycker men i jalla fall så lägger jag ut dom , så ni inte behöver sitta och ha tråkigt idag när det är midsommar.

Äntligen har det slutat regnat , och solen tittar fram , jag undrar när man skulle kunna få sola någon gång , jag vill bli brun!!!!!!! Aja annars så får man gå ner till min mors jobb och beställa tid  där för bara 30 kr , det är mycket billigare än vid solcity där det kostar 50 kr för 18 min. Fett dyrt!
Men jag vill helst sola utomhus för det känns säkrare.

Åhh snart om tre veckor så åker jag till Bulgarien med familjen förrutom min brorsa som inte ville hänga med , i två veckor ska vi vara borta. Skönt ska det bli , någon mer som ska till Bulgarien? Eller vad ska ni hitta på i sommar då? Berätta!

Ha det bra folks<3


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback