EM!

Yes , äntligen är Portugal ute ur EM! Fan vad lycklig man är , Tyskland spöade skiten ur dom igår med 2-3 .
Fan vad stolt jag är över er Schweinsteiger , Klose och Ballack ni gjorde så jävla bra mål.
Go Deutschland<3 Nu ska dom antagligen möta Turkiet eller Kroatien , det är match mellan Turkiet och Kroatien idag , kvart i nio , jag tror att Kroatien går vidare eftersom dom har ett sånt jävla bra passningsspel och dom är snabba , men dom får ju motstånd från Turkiet eftersom dom är bra säger många men jag har inte sett dom spela så det ska bli spännande att se hur dom spelar.
Jag kan inte bärga mig tills det börjar , matchen börjar 20:45 tror jag , eller kan någon rätta mig?
Några flera som ska se matchen? Vilket lag hejar ni på ? nu när Sverige är borta , alltså jag har inte hejat så mycket på Sverige för jag visste att dom skulle åka ut i kvarten. För dom har inget bra samarbete, eftersom Zlatan är så jävla divig , den divan. Så jag har suttit och hållt tummarna för Tyskland istället eftersom jag älskar Tyskland , plus att man är lite tysk själv , sedan så är det laget profsigt bra.

Jag har värsta blivit fotbollsnörden , hellre sitter jag en kväll och tittar på fotboll än någon film på tv, konstigt så var det aldrig. Men det skadar ju inte att sitta och kolla på fotboll , för jag älskar att sitta och nörda fotboll framför tv:n!<3

HEJA TYSKLAND!!!!!!!!<3

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback