BRASSERIET

Var i fredags på intervju i Sollentuna om jobb på Cypern och det gick bra, är i alla fall stolt över att jag åkte dit och genomförde intervjun trots att jag var lite nervös och fundersam om det verkligen var vad jag ville, men när det väl började med genomgången så visste jag direkt att det är detta jag vill göra i alla fall nu i sommar och i höst då man antingen kommer vara borta mellan 6-9 månader. Håller tummarna för att jag är en av dom som får reda på det nästa vecka, skulle bli helt gråtfärdig av lycka om jag fick det! Var så gulligt att mina föräldrar hängde med mig dit för stöd och uppmuntran, hade också en underbar dag med mina kära föräldrar. Gud vad jag älskar er, tack för att ni ger mig stöd och kraft varje dag och får mig och må så jäkla bra!

Åkte sen tillbaka hem till E-tuna och gjorde iordning mig snabbt inför kvällen då vi tjejer hade bestämt att vi skulle förfesta och sen dra ut på krogen och dansa rövarna av oss. (Ursäkta ordspråket!). Hade för första gången jeans på mig när vi gick ut, var lite ovan med att vara på krogen i jeans men det var så sjukt kallt ute och sen var man förkyld så var det bästa klädvalet. Hade en riktigt rolig kväll med gänget, blev lagom med drickan och jag köpte världens godaste shots som var fruktig, inte alls stark som tequila typ. Kommer verkligen köpa mera av den shoten. Efter krogen drog jag och Elin som vanligt till runda kiosken för skräpmat och sen fick vi skjuss hem till mig och moffa innan vi gick och la oss.

Lördagen har bestått av att moffa B&J med underbara Elin till "Baksmällan 2" och "Eight Crazy Nights". Helt perfekt dag!

Nu blir det snart dags för att sova men ska kolla på någon film innan läggdags!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback