COMING UP SOON,

Inlägget med massa info och bilder från Cheerytree Records konserten med LMFAO, Far East Movement och någon random snubbe från NY kommer upp imorron på kvällen. Lovar att fixa allt med bilderna och ladda upp videorna på Youtube. Blir bara så irriterad på att det tar så jäkla lång tid att ladda upp en video, beror också på att de är över flera minuter långa men mitt tålamod så tröttnar man lätt.

Nu blir det sängen som kallar och imorron fyller min underbara älskade farmor 70 år!♥ Så det blir och åka till henne och fira henne med familjen men först på morgonen ska jag hinna träna kondition på Actic. Har kommit igång med träningen trots att jag egentligen inte ska träna på grund av en inflamerad handled som jag fick nån slags stark medicin som jag måste äta 3 gånger dagligen i 10 dagar och man får inte dricka nån alkohol för i kombination med det så kan man bli medvetslös. Shiiiiiiit!!!! Ska börja på söndag eftersom på fredag ska jag fira mig som fyller 20 år och då vill man såklart dricka några glas. Men sen blir det strikt på drickandet då jag ska komma igång med träningen och sen äter jag tabletterna.

Sjukt att jag sitter och blir taggad inför fredag med att lyssna på massa electro låtar. Kan för första gången i mitt liv gå på Systemet och handla alkohol, kan inte vänta tills torsdag fan.

Aja slutsnackat för min del, nu blir det sängdags kanske till nån film, Ninas Resa.

Gute Nacht!♥

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback